Двама души са под карантина в Созопол

Двама души са под карантина в Созопол - E-Burgas.com

Двама души са поставени под домашна карантина в момента в гр. Созопол, като са им направени тестове за коронавирус, които са отрицателни. Въпреки това те са изолирани. Те са роднини - съпруг и син на жена, която е диагностицирана с вируса и в момента е настанена за лечение във ВМА в София.

На извънредното заседание на Кризисния щаб към Община Созопол стана ясно, че всички контролни органи са сезирани и са предприети всички необходими мерки и тяхното стриктно спазване. От общината още вчера съобщиха, че карантината на бащата и сина ще бъде строго контролирана.

Изясняват се всички контактни лица, които също ще бъдат поставени под карантина. Вчера бе извършена и щателна дезинфекция на района.

Свързани статии
Созопол отбелязва Освобождението си от османско владичество В Созопол издирват кои създава нерегламентирани сметища В Созопол запретнаха ръкави и почистиха гробищния парк (Снимки) Правят ремонт на площад в Созопол Дядо Коледа идва в Созопол на 25 декември Георги Пинелов: Изпращаме годината със сериозни нерешени проблеми С богата програма Созопол отбелязва празника на моряците и рибарите Засадиха 70 дръвчета в градската градина в Созопол Създават център за култура и изкуство на о-в Свети Кирик В Созопол се пребориха за държавни 1,5 млн. лева за ремонт на улица
Тагове
Созопол коронавирус
Коментари

Още от последните новини