Борисов след разпита: Давах сведения за сигнали от 2009 година, че някой нещо чул, че някой ще го го ям

Борисов след разпита: Давах сведения за сигнали от 2009 година, че някой нещо чул, че някой ще го го ям - E-Burgas.com

Бившият премиер Бойко Борисов  излезе ГД “Национална полиция“, където днес бе привикан за снемане на сведеният.

Лидерът на ГЕРБ заяви, че е разпитван за сигнали от 2009 до 2011 година.

"За съжаление и трите сигнала, по които даваха сведения, всичките са, че някой нещо чул. Че някой, когато правил крос, нещо говорил. Това с от 2009 и 2011 година сигнали. За заплаха, че някой ще го ям" лаконичен беше Борисов.

Той отказа да даде повече информация за това какви са били сигналите, но не пропусна да се заяде с ЦИК, които посред нощ сменили решението си за депутатското му място, за да може да бъде разпитан днес. 



 

Свързани статии
Бойко Борисов: ГЕРБ ще предложи експертно правителство Бойко Борисов: Народът избра 67%а проатлантически партии, предлагаме преговори с всички Бойко в Бургас: Ако бяхме ние Северният обход щеше да е готов преди осем месеца (Видео) Осъдиха Бойко Борисов да плати 5000 лева за клевета Борисов: Радев много ме обиди като ме сравни с Кирил Петков Борисов: Вече нямаме никакви амбиции да се вкарваме в каквото и да е управление Борисов сърдит: На този обран бостан няма да се връщам ГЕРБ поиска оставката на правителството Борисов: Разкараха ме като панаирджийска мечка, треперих да не ми подхвърлят нещо Бойко Борисов е призован на разпит от прокуратурата
Тагове
Бойко Борисов ГЕРБ
Коментари

Още от последните новини