Борисов след разпита: Давах сведения за сигнали от 2009 година, че някой нещо чул, че някой ще го го ям

Борисов след разпита: Давах сведения за сигнали от 2009 година, че някой нещо чул, че някой ще го го ям - E-Burgas.com

Бившият премиер Бойко Борисов  излезе ГД “Национална полиция“, където днес бе привикан за снемане на сведеният.

Лидерът на ГЕРБ заяви, че е разпитван за сигнали от 2009 до 2011 година.

"За съжаление и трите сигнала, по които даваха сведения, всичките са, че някой нещо чул. Че някой, когато правил крос, нещо говорил. Това с от 2009 и 2011 година сигнали. За заплаха, че някой ще го ям" лаконичен беше Борисов.

Той отказа да даде повече информация за това какви са били сигналите, но не пропусна да се заяде с ЦИК, които посред нощ сменили решението си за депутатското му място, за да може да бъде разпитан днес.  

Свързани статии
Радев призова Борисов да се кандидатира за президент Кои са най-богатите политици у нас? Борисов в Бургас: След 10 години около Северния обход ще има нови квартали ГЕРБ-СДС представиха проектокабинета си, почти няма промени Без изненада: ГЕРБ обяви, че няма да подкрепи ИТН Играта продължава: ГЕРБ с мигновена контраатака срещу хода на Слави Борисов се пусна на живо преди разпита при Рашков (видео) Борисов се явява на разпит в МВР, ще бъде ли задържан? Борисов бил извикан за разпит заради заплаха за убийство на бизнесмен? Рашков: Не знам за никаква изпратена призовка до Бойко Борисов
Тагове
Бойко Борисов ГЕРБ
Коментари

Още от последните новини