20 месеца затвор за педофила Йордан от Рудник, блудствал с 10-годишно момиченце

20 месеца затвор за педофила Йордан от Рудник, блудствал с 10-годишно момиченце - E-Burgas.com
pixabay

По внесен обвинителен акт на Районна прокуратура – Бургас бе наложено ефективно наказание от 20 месеца „лишаване от свобода“ спрямо Йордан С от с. Рудник, който блудства с 10-годишно момиченце.

Той е обвинен за това, че извършил действия с цел да възбуди и удовлетвори полово желание без съвкупление по отношение на момиче, което не е навършило 14-годишна възраст към момента на деянието. Престъплението е извършено на 06.11.2019 г. в град Бургас, кв. „Рудник“. То е квалифицирано по чл.149, ал.2, т.1, вр. ал.1 от НК.

По време на разследването е установено, че блудствените действия са извършени след употреба на сила и заплашване, след като подсъдимият заплашил момичето, че ако тя не го прегърне, ще я убие.

Наказанието е постановено по реда на съкратеното производство. Присъдата на Районен съд – Бургас може да бъде обжалвана пред Окръжния съд в града.

Свързани статии
Осъдиха Попчето на 20 години затвор Бургаският съд лепна 4 години на финансов измамник Намалиха присъдата на шофьор убил две жени на тротоар в Карнобат Осъдиха обвинените в подкуп инспектори от БАБХ-Бургас на година и шест месеца условно Осъдиха мъж на 4 години за смърт на пътя в Бургас 3,4 години затвор и глоба 12 хил.лв. отнесе бургаски дилър Наглост! Двама рецидивисти с общо 34 присъди искат лека мярка след поредното посегателство
Тагове
педофил Йордан С. присъда
Коментари

Още от последните новини