20 месеца затвор за педофила Йордан от Рудник, блудствал с 10-годишно момиченце

20 месеца затвор за педофила Йордан от Рудник, блудствал с 10-годишно момиченце - E-Burgas.com
pixabay

По внесен обвинителен акт на Районна прокуратура – Бургас бе наложено ефективно наказание от 20 месеца „лишаване от свобода“ спрямо Йордан С от с. Рудник, който блудства с 10-годишно момиченце.

Той е обвинен за това, че извършил действия с цел да възбуди и удовлетвори полово желание без съвкупление по отношение на момиче, което не е навършило 14-годишна възраст към момента на деянието. Престъплението е извършено на 06.11.2019 г. в град Бургас, кв. „Рудник“. То е квалифицирано по чл.149, ал.2, т.1, вр. ал.1 от НК.

По време на разследването е установено, че блудствените действия са извършени след употреба на сила и заплашване, след като подсъдимият заплашил момичето, че ако тя не го прегърне, ще я убие.

Наказанието е постановено по реда на съкратеното производство. Присъдата на Районен съд – Бургас може да бъде обжалвана пред Окръжния съд в града.

Свързани статии
Повдигнаха обвинения на 13-те задържани за разпространение на педофилски материали Искат най-тежката мярка за поредния морски дилър Съдът наказа дилър с две години затвор и 7 хил.лв. глоба Осъдиха на 10 години затвор подсъдим за убийство Бургаски крадец отнесе 2 години ефективно заради кражба Турски съд осъди кайт сърфистка за нападение на бургаска състезателка Бургаският съд не пощади Ванина от "Меден рудник", остави я под домашен арест Убиецът на хазартния бос Миджурина ще лежи 26 години 18 години затвор за Иван, който разстреля с „Калашников“ приятеля си Петър край Вая Осъдиха Попчето на 20 години затвор
Тагове
педофил Йордан С. присъда
Коментари

Още от последните новини