Осъдиха на 10 години затвор подсъдим за убийство

Осъдиха на 10 години затвор подсъдим за убийство - E-Burgas.com

Окръжен съд – Бургас наложи наказание „Лишаване от свобода" на Стоян Б. за срок от 10 години при първоначален „строг" режим на изтърпяване на наложеното наказание. Съдът призна Стоян Б. за виновен в това, че на 09.08.2020 г., в гр. Бургас, умишлено умъртвил Ж. Г., като му нанасъл удар с нож в дясната гръдна половина, в резултат на което му причинил тежка гръдна травма, съпроводена с остра кръвозагуба, несъвместими със живота.

Съдът осъди подсъдимия Стоян Б. да заплати на гражданските ищци Т. Г. и Р. Г., чрез тяхната майка Т. М. и законен представител, обезщетение за претърпени от тях неимуществени вреди в размер на по 100 000 лева за всяко едно от децата, произходящи от непозволено увреждане.

Присъдата на Окръжен съд – Бургас може да се обжалва и/или протестира в 15-дневен срок.

Свързани статии
Съдия Мария Берберова оглави Районния съд в Несебър Скандал в Съдиево завърши с нож в корема и арести Задържаха убиеца на клошаря пред УМБАЛ, удраял го с глава, крака и пръчка Баща уби двумесечното си бебе в Старозагорско Трилър в Айтос: Млад мъж уби авер с един удар в лицето Съдът в Бургас остави обвиненият в убийството на 17-годишната бременна Мария в ареста Деян Дичев е обвинен в лично укривателство, законът не предвижда наказание за разчленяване на тяло Съдът в Бургас решава дали да остави в ареста обвинения в убийството на 17-годишно бременно момиче Убийството на Теодора Бахлова: Съдът гледа мярката на Деян Дичев Открито е оръжието, с което е ликвидиран Юмер, зловещи подробности около двете убийства
Тагове
убийство съд присъда
Коментари

Още от последните новини