Осъдиха на 10 години затвор подсъдим за убийство

Осъдиха на 10 години затвор подсъдим за убийство - E-Burgas.com

Окръжен съд – Бургас наложи наказание „Лишаване от свобода" на Стоян Б. за срок от 10 години при първоначален „строг" режим на изтърпяване на наложеното наказание. Съдът призна Стоян Б. за виновен в това, че на 09.08.2020 г., в гр. Бургас, умишлено умъртвил Ж. Г., като му нанасъл удар с нож в дясната гръдна половина, в резултат на което му причинил тежка гръдна травма, съпроводена с остра кръвозагуба, несъвместими със живота.

Съдът осъди подсъдимия Стоян Б. да заплати на гражданските ищци Т. Г. и Р. Г., чрез тяхната майка Т. М. и законен представител, обезщетение за претърпени от тях неимуществени вреди в размер на по 100 000 лева за всяко едно от децата, произходящи от непозволено увреждане.

Присъдата на Окръжен съд – Бургас може да се обжалва и/или протестира в 15-дневен срок.

Свързани статии
Бургаският съд отказа да екстрадира руски гражданин Съдът безкомпромисен към развратника Милко от "Славейков" Затвор за опасен бургаски измамник, отнел над 6 бона от пенсионери 17 години затвор за убиеца на украинка в Слънчев бряг Взломен крадец чу най-тежката мярка в бургаския съд Убиха 60-годишен мъж в Дупница, задържани са двама непълнолетни Сигнал за бомба в бургаския съд, магистратите продължават работа Заседават по делото на опасен рецидивист опитал да убие жена 17 години затвор за британец убил баща си в ямболско село Депутати решават съдбата на спецсъда и спецпрокуратурата
Тагове
убийство съд присъда
Коментари

Още от последните новини