Засилени проверки по хотели и магазини заради коронавируса

Засилени проверки по хотели и магазини заради коронавируса - E-Burgas.com

Засилени проверки за спазването на Ковид мерките в София започват от РЗИ. Проверяващите следят дали персоналът и клиентите на магазините носят маски. Има проверки и в ресторантите към хотелите. Там ще проверяват дали има нерегламентирано хранене на хора, които не са регистрирани като гости на хотелите.

"Проверки ще има. Сигналите, които идват при нас, навременно изпращаме към КЗП. Апелирам гражданите да пращат такива сигнали до Министерството на туризма и други институции", каза пред Bulgaria ON AIR министърът на туризма Марияна Николова.

Тя бе категорична, че в хотелите могат да се хранят само гости на съответното място за настаняване.

 

Свързани статии
Масови проверки на агнешкото и яйцата преди Великден Марияна Николова се среща с представители на ресторантьорите Полицията и РЗИ започнаха масови проверки на заведенията в Бургас БАБХ изненада заведения за хранене с над 1500 проверки Продължават проверките за работещи заведения Камери уловиха жена да краде системно от магазини в Бургас Строги проверки в Бургас за носене на маски в магазините Марияна Николова апелира за ваксини в туризма Искат работещите в туризма да бъдат ваксинирани приоритетно Горските започнаха засилени проверки в Бургаско, вече има съставени актове
Тагове
марияна николова проверки хотели магазини
Коментари

Още от последните новини