Засилени проверки по хотели и магазини заради коронавируса

Засилени проверки по хотели и магазини заради коронавируса - E-Burgas.com

Засилени проверки за спазването на Ковид мерките в София започват от РЗИ. Проверяващите следят дали персоналът и клиентите на магазините носят маски. Има проверки и в ресторантите към хотелите. Там ще проверяват дали има нерегламентирано хранене на хора, които не са регистрирани като гости на хотелите.

"Проверки ще има. Сигналите, които идват при нас, навременно изпращаме към КЗП. Апелирам гражданите да пращат такива сигнали до Министерството на туризма и други институции", каза пред Bulgaria ON AIR министърът на туризма Марияна Николова.

Тя бе категорична, че в хотелите могат да се хранят само гости на съответното място за настаняване.

 

Свързани статии
Започват засилени проверки на камиони и автобуси по пътищата у нас Продължават проверките на ИАРА в региона ИАРА със засилени проверки в цялата страна (Снимки) Засилените полицейски проверки в страната продължават Инспектори на ИАРА осъществиха 1084 проверки в навечерието на Никулден БАБХ засили проверките дни преди Никулден Инспектори на ИАРА извършиха проверки на Поморийското езеро и язовир Цонево (Снимки) Хотелиери по морето, приютили украинци, зоват за финансова помощ Хотелиери готови да настаняват украинци при равни условия с държавните бази Граничари от Бургаско са с дисциплинарни проверки за съпричастност към трафика с мигранти
Тагове
марияна николова проверки хотели магазини
Коментари

Още от последните новини