Засилени проверки по хотели и магазини заради коронавируса

Засилени проверки по хотели и магазини заради коронавируса - E-Burgas.com

Засилени проверки за спазването на Ковид мерките в София започват от РЗИ. Проверяващите следят дали персоналът и клиентите на магазините носят маски. Има проверки и в ресторантите към хотелите. Там ще проверяват дали има нерегламентирано хранене на хора, които не са регистрирани като гости на хотелите.

"Проверки ще има. Сигналите, които идват при нас, навременно изпращаме към КЗП. Апелирам гражданите да пращат такива сигнали до Министерството на туризма и други институции", каза пред Bulgaria ON AIR министърът на туризма Марияна Николова.

Тя бе категорична, че в хотелите могат да се хранят само гости на съответното място за настаняване.

 

Свързани статии
Продължават проверките за спазване на противоепидемичните мерки в страната Масови проверки на водоемите в Бургаско след сигнал на 112 Дъжд от актове за незаконна дървесина у нас Засилени проверки за ковид мерките започнаха в курортите Дъжд от актове за незаконна сеч през последната седмица Бум от проверки за спазване на ковид мерките в страната Лято и пандемия: Пълни хотели, ресторанти - наполовина Програма подпомогна над 330 морски и планински хотели Карантинният хотел в Несебър се оказа фантом Хотели и заведения с ваксинирани служители ще работят и при ковид мерки
Тагове
марияна николова проверки хотели магазини
Коментари

Още от последните новини