Стартира електронният прием на първокласници в Поморие

Стартира електронният прием на първокласници в Поморие - E-Burgas.com

Подаването на заявления по електронен път за прием на ученици в първи клас за учебната 2021/2022 г. в Поморие официално стартира от днес.

От 11 до 18 май, системата беше тестово отворена и родителите имаха възможност пробно да регистрират, редактират и отказват заявления за прием.

Родителите, които не са обезпечени с интернет достъп, могат да подадат заявления на хартиен носител в училищата, които са им първо желание. В тези случаи данните се качват в системата от учебното заведение. Предимствата в онлайн подаването са във възможността за нанасяне на промени, спестяване на време и по-лесното проследяване на резултатите.

По-ранното подаване на заявления за кандидатстване няма да е от значение, ще бъде важно спазването на крайния срок, който е 31 май 2021 г. Предвижда се първото класиране да е на 02.06.2021 г., а датите за записване – 3 и 4 юни 2021 г.

Влезте в системата за електронен прием ТУК

Свързани статии
Областният управител увери поморийци, че няма да толерира нарушения на закона (Снимки)30 санирани сгради ще променят облика на ПомориеОбластният управител Мария Нейкова ще изслуша проблемите на поморийциЕто кои са 13-те най-безопасни плажове у насШествие и концерт в Поморие на 24 майИскат най-тежката мярка за поредния морски дилърОсъждан помориец отново в сблъсък с Темида, ето какво намериха в дома му (Снимки)В Поморие събраха над 6 тона ненужни електроуреди (Снимки)Сдружение изоставя базата си в Поморие, нямали време и средстваПоморие превръща в пешеходна зона възлов площад
Тагове
поморие електронен прием
Коментари

Още от последните новини