Спортисти от Поморие с благотворителна инициатива за малката Велина от Бургас

Спортисти от Поморие с благотворителна инициатива за малката Велина от Бургас - E-Burgas.com

Благотворителна спортна тренировка, по инициатива на поморийците Станислав Ангелов, Веселина Янева и Таня Арабаджиева, бе проведена на открито в двора на СУ „Иван Вазов“  вПоморие, в подкрепа на малката Велина от Бургас, която се нуждае от лечение.

Събитието събра близо 25 души, които за един час успяха да съберат сумата от 411,92 лв. в помощ на детето.

„Благодаря на всички, които уважиха каузата. Дано и други последват нашия пример и да зарадваме много нуждаещи се семейства.“, сподели Станислав Ангелов.

Свързани статии
Благотворителен концерт в Бургас в подкрепа на Виктор Жители на „Меден рудник“ организират благотворителен концерт в подкрепа на болен съквaрталец Тони Димитрова, Стефан Илчев, Мустафа Чаушев и много други пеят за Георги! Малката Теди се бори за живота си, нека помогнем! Благотворителен турнир в Бургас събра над 10 хил. лева Събраха 6000 лв. за малкия Илиянчо от Черноморец, но са необходими още средства за лечението му Областният кризисен център набира дарения за най-малките украински бежанци Бургас се обединява в помощ на Христо, подкрепете го на концерт на 3 април Община Созопол с кампания в подкрепа на бежанците от Украйна Бургаски доброволци молят за помощ за лечението на три кученца
Тагове
благотворителност дарения малката Велина
Коментари

Още от последните новини