Спортисти от Поморие с благотворителна инициатива за малката Велина от Бургас

Спортисти от Поморие с благотворителна инициатива за малката Велина от Бургас - E-Burgas.com

Благотворителна спортна тренировка, по инициатива на поморийците Станислав Ангелов, Веселина Янева и Таня Арабаджиева, бе проведена на открито в двора на СУ „Иван Вазов“  вПоморие, в подкрепа на малката Велина от Бургас, която се нуждае от лечение.

Събитието събра близо 25 души, които за един час успяха да съберат сумата от 411,92 лв. в помощ на детето.

„Благодаря на всички, които уважиха каузата. Дано и други последват нашия пример и да зарадваме много нуждаещи се семейства.“, сподели Станислав Ангелов.

Свързани статии
Победителка в "Мисис Бургас" се нуждае от Вашата помощ в борбата си с тежка болест Ученици от СУ "Петко Росен" събраха средства за дом за стари хора с коледен базар Ученици от Несебър събраха 1745 лв. в благотворителен базар Инициатива на Областна управа събра 5 000 лв. с благотворителна цел (Снимки) Слънчевата Кристин от Бургас мечтае да проходи и се нуждае от вашата подкрепа Областният управител Мария Нейкова посвети рождения си ден на благотворителна кауза (Снимки) Творци подкрепят благотворително екипа на БАН за българската ваксина Асоциацията на пиарите: Казусът Help Karma убива вярата на хората в даренията Младоженци се отказват от букетите си, за да дарят парите на Бургаската болница Събират средства за семействата на починалите от Covid-19 медици
Тагове
благотворителност дарения малката Велина
Коментари

Още от последните новини