Служители на затвори излязоха на протест

Служители на затвори излязоха на протест - E-Burgas.com
cross.bg

Сред основните им искания са поетапно преминаване от смесен към 12-часов режим на работа и превенция на агресията срещу надзирателите.

От синдиката заявиха, че са отворени за диалог с ресорното министерство и призоваха на дебат на тема сигурност и законност. Протестът им е подкрепен и от Синдикалната федерация на служителите в МВР, откъдето призоваха да се вземат незабавни мерки за нормализиране на социалния диалог, съобщава БНТ.

Свързани статии
Служители на АПИ излизат на протест Служителите на МВнР започват стачка Протестират срещу хартиената бюлетина в Бургас Украински бежанци протестират срещу преместването в държавни бази Служители на РЗИ-Бургас излизат на протест заради ниски заплати Таксиджии от цяла България на протест заради прострелян колега Зърнопроизводители от Бургаско протестират заради вноса на украинско зърно Производители излизат на протест заради безконтролен внос на украинско зърно Пореден ден на протести, пътните фирми блокират 18 възлови пътища в страната Протестиращите хотелиери ще получат 80 млн. лева
Тагове
затвори надзиратели протест
Коментари

Още от последните новини