Служители на затвори излязоха на протест

Служители на затвори излязоха на протест - E-Burgas.com
cross.bg

Сред основните им искания са поетапно преминаване от смесен към 12-часов режим на работа и превенция на агресията срещу надзирателите.

От синдиката заявиха, че са отворени за диалог с ресорното министерство и призоваха на дебат на тема сигурност и законност. Протестът им е подкрепен и от Синдикалната федерация на служителите в МВР, откъдето призоваха да се вземат незабавни мерки за нормализиране на социалния диалог, съобщава БНТ.

Свързани статии
Служителите в Областна администрация Бургас са в протестна готовност заради ниските заплати Протест пред Съдебната палата Бургас против изграждането на фотоволтаична централа Протест срещу изграждането на соларен парк Протест срещу изграждането на фотоволтаични паркове Протест на жители на няколко села от Община Средец затвори главен път Бургас - Средец (ВИДЕО) Протест затваря пътя Бургас - Средец Служители на АПИ излизат на протест Служителите на МВнР започват стачка Протестират срещу хартиената бюлетина в Бургас Украински бежанци протестират срещу преместването в държавни бази
Тагове
затвори надзиратели протест
Коментари

Още от последните новини