Сервитьор сви оборота от заведение в Созопол и избяга

Сервитьор сви оборота от заведение в Созопол и избяга  - E-Burgas.com

Неприятна случка застигна собственичката на заведение в Стария Созопол. 59-годишната  жена подала сигнал в полицията след като установила, че е измамена от собствения си сервитьор.

Служителят й присвоил дневния оборот в размер на 524 лв. и напуснал заведението, но малко по-късно бил заловен.

От МВР съобщават, че това е 32-годишен криминално проявен бургазлия, който направил пълни самопризнания и възстановил част от отнетата парична сума. По случая е образувано бързо производство.

Свързани статии
И в Созопол редуцират празниците заради обастновката, палят елхата онлайн Марияна Николова за защитната дига в Созопол: Задължение на концесионерите е да спазват еко законите Близки и приятели на загиналия на кръстовището на Атия Костадин ще почетат паметта му Вдигат защитна дига на пясъчната ивица на Централния плаж в Созопол Нови компютри и таблети за децата с увреждания в Атия Кметът на Созопол Тихомир Янакиев след година управление: Началото бе трудно, но с много хъс за успех Юмруци след спор за паркомясто в Созопол, швейцарец посегна на съсед пенсионер Гмуркач се натъкна на дънна мина край Созопол Отварят пункт в Созопол за опасни битови отпадъци Созопол търси преброители за Преборяване 2021
Тагове
созопол заведение оборот
Коментари

Още от последните новини