Продължава демонстрационното машинно гласуване в Бургас, вижте графиците

Продължава демонстрационното машинно гласуване в Бургас, вижте графиците - E-Burgas.com

РИК- Бургас, информира гражданите, че на 08.11.2021г. /понеделник/ от 10.00ч. до 14.00ч. в комплекс „Меден Рудник“ на автобусен терминал на „Бургас Бус“ ЕООД ще се проведе демонстрационно гласуване с машина за изборите за президент и вицепрезидент на Републиката и за народни представители на 14.11.2021г.

На 08, 09 и 10.11.2021г. в клоновете на „Български пощи“ ЕАД – клон Централен/ Старата поща/ и Клон 1 /новата поща/ също ще се проведат обучения преди вота.

Свързани статии
Мнозинството от българите предпочита да гласува с машини за честни избори Официално: В 48-ото Народно събрание влизат 7 партии Ден за размисъл преди изборите утре Ясен е графикът за обучения на СИК в Бургас СИК посочи местата за гласуване на хората с увреждания в Бургаско Демонстрации как се гласува с машина започват на ключови места в Бургас Започна пробното гласуване, 400 машини вече са из страната Българите зад граница с все по-слаб интерес към изборите МВР пусна телефонна линия за сигнали, свързани с изборите "Закрила на детето" към политиците: Винмавайте с правата на децата по време на кампаниите си
Тагове
избори машини обучения
Коментари

Още от последните новини