Полицията откри канабис, амфетамин, екстази и пико в накроквартира в Слънчев бряг

Полицията откри канабис, амфетамин, екстази и пико в накроквартира в Слънчев бряг - E-Burgas.com

27-годишен мъж от Сандански е арестуван от полицията, след като в обитаваната от него хотелска стая са открити няколко вида наркотици.

Претърсването на квартирата е станало в петък, а полицаите открили осем пликчета канабис, шест пликчета амфетамин, 15 таблетки екстази и 13 таблетки метамфетамин. Мъжът е задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо производство.
 

Свързани статии
Контрабандист опита да пренесе 20 кг наркотици през границата (Видео) Заместникът на Гешев: С МВР спряхме над 200 хил. дози наркотици, предназначени за нашите деца 21-годишна бургазлийка се надруса и подкара кола, хванаха я край ''Меден рудник'' Започна акция "Бяло" срещу наркодилърите в цялата страна Предрусал молдовец с Ауди, вилня в бургаска автокъща Полицаи в Бургаско с положителни проби за наркотици и алкохол, били от лекарства Готвач на пико от "Меден рудник" бе прекъснат от полицията по време на готвене Спипаха поредния надрусан шофьор в Бургас, ето какво откриха в дома му (Снимки) Задържаха трима турци за пренос на наркотици през границата 42-годишен криминоген от "Меден рудник'' загази здраво
Тагове
наркотици
Коментари

Още от последните новини