Спипаха поредния надрусан шофьор в Бургас, ето какво откриха в дома му (Снимки)

Спипаха поредния надрусан шофьор в Бургас, ето какво откриха в дома му (Снимки) - E-Burgas.com

Бургаски полицаи от Пето РПУ заловиха поредния надрусан шофьор дръзнал да седне за волана. Вчера към обяд на ул. Димитър Димов те спрели мерцедеса на криминално проявения 43-годишен мъж от Кремен, като го тествали за алкохол и наркотици.

Вторият тест дал положителен резултат за употреба на амфетамин. Водачът е задържан за срок до 24 часа.

Извършено е претърсване на обитавания от криминогена дом, разположен в несебърското село Тънково, като са намерени и иззети: пликче с кафеникаво кристалообразно вещество, две пликчета с бяло-жълто кристалообразно вещество, лъжица с остатъци от бяло кристалообразно веществово, електронна везна и глави от съцветие на конопено растение /марихуана/. Общото тегло на откритото кристалообразно вещество е около 35 грама, а на главите от съцветия около 3 грама. Работата по случая продължава от служители на Пето Районно управление - Бургас.

Галерия
Свързани статии
Контрабандист опита да пренесе 20 кг наркотици през границата (Видео) Заместникът на Гешев: С МВР спряхме над 200 хил. дози наркотици, предназначени за нашите деца 21-годишна бургазлийка се надруса и подкара кола, хванаха я край ''Меден рудник'' Започна акция "Бяло" срещу наркодилърите в цялата страна Предрусал молдовец с Ауди, вилня в бургаска автокъща 1709 са заловените дрогирани водачи за последните 3 месеца Полицаи в Бургаско с положителни проби за наркотици и алкохол, били от лекарства Готвач на пико от "Меден рудник" бе прекъснат от полицията по време на готвене Заловиха опасни пияници зад волана в Айтос Задържаха трима турци за пренос на наркотици през границата
Тагове
наркотици водач
Коментари

Още от последните новини