42-годишен криминоген от "Меден рудник'' загази здраво

 42-годишен криминоген от

На 12.07.т.г. около 11.20 ч. в района на ул. ''Капитан Петко войвода'' в ж.к. ''Меден Рудник'' служители от Четвърто Районно управление - Бургас задържали 42 годишен  криминално проявен бургазлия, като при извършения личен обиск намерили и иззели пластмасова кутийка с жълтеникаво  кристалообразно вещество / метамфетамин/.

При претърсване в дома на задържания, разположен на същата улица, в дворното място на къщата са открити две конопени растения с височина от 2,30 см., а в стая - йенска чиния с бяло кремообразно вещество, реагирало при полевия наркотест на метамфетамин, стъклена колба с вместимост от 300 мл., съоръжения и прекурсорни материали за производство на метамфетамин и ел. везна.

При последващо   претърсване от апартамент, разположен в бл. 81 в ж.к. ''Меден Рудник'', е намерен и иззет найлонов плик със зелена суха листна маса / канабис/. Бургазлията е задържан за срок до 24 часа. Работата по случая продължава.

Свързани статии
Контрабандист опита да пренесе 20 кг наркотици през границата (Видео) Съдът остави дилъра Пейчо зад решетките Заместникът на Гешев: С МВР спряхме над 200 хил. дози наркотици, предназначени за нашите деца 21-годишна бургазлийка се надруса и подкара кола, хванаха я край ''Меден рудник'' Започна акция "Бяло" срещу наркодилърите в цялата страна Предрусал молдовец с Ауди, вилня в бургаска автокъща Хванаха 22-годишен дилър в Айтос Полицаи в Бургаско с положителни проби за наркотици и алкохол, били от лекарства Задържаха под стража поморийски дилър, стар познайник на полицията Готвач на пико от "Меден рудник" бе прекъснат от полицията по време на готвене
Тагове
дилър наркотици
Коментари

Още от последните новини