Отмениха приемните дни в Поморие заради коронавируса

Отмениха приемните дни в Поморие заради коронавируса - E-Burgas.com

Със заповед на кмета Иван Алексиев до края на месеца се отменят приемните дни на кмета на община Поморие, заместник-кметовете, главния архитект и администрацията. Препоръчва се гражданите да отправят своите питания и въпроси на телефоните на Общината, както и на електронна поща: [email protected] или на служебните електронни пощи, обявени на официалния сайт на общината.

В Центъра за административно обслужване няма да бъдат допускани граждани, които не носят защитна маска за лице. При влизане в помещението на фронт-офиса всеки гражданин задължително дезинфекцира ръцете си с дезинфектант, който се предоставя на място от охраната. Няма да се допуска присъствието на повече от един човек пред гише. В зоната за изчакване, гражданите следва да спазват отстояние 1,5 м. един от друг.

Обслужването на гражданите в населените места ще се извършва по преценка на кмета или кметския наместник на съответното населено място.

Свързани статии
Десетки поморийци положиха цветя пред паметника на Яворов След сигнали от граждани: Разпоредиха проверка на Поморийското езеро Поморие създава собствено предприятие за сметопочистване Коледари гостуваха на последната сесия в поморийския съвет (Видео) ВиК обещава: Пускаме водата в Поморие до обяд Поморие кандидатства за саниране на училища и детски градини в общината Новото модерно пристанище в Поморие получи зелена светлина за ползване В Поморие продължават санирането на блокове и училища (Снимки) Превръщат Водната кула в Поморие в музей на рибарството (Снимки) Нов живот за бившата Ритуална зала в Поморие (Снимки)
Тагове
приемни поморие
Коментари

Още от последните новини