Отмениха приемните дни в Поморие заради коронавируса

Отмениха приемните дни в Поморие заради коронавируса - E-Burgas.com

Със заповед на кмета Иван Алексиев до края на месеца се отменят приемните дни на кмета на община Поморие, заместник-кметовете, главния архитект и администрацията. Препоръчва се гражданите да отправят своите питания и въпроси на телефоните на Общината, както и на електронна поща: [email protected] или на служебните електронни пощи, обявени на официалния сайт на общината.

В Центъра за административно обслужване няма да бъдат допускани граждани, които не носят защитна маска за лице. При влизане в помещението на фронт-офиса всеки гражданин задължително дезинфекцира ръцете си с дезинфектант, който се предоставя на място от охраната. Няма да се допуска присъствието на повече от един човек пред гише. В зоната за изчакване, гражданите следва да спазват отстояние 1,5 м. един от друг.

Обслужването на гражданите в населените места ще се извършва по преценка на кмета или кметския наместник на съответното населено място.

Свързани статии
Лекари подадоха сигнал срещу МБАЛ-Поморие, държавата не откри нарушения И Поморие ще се бори срещу шоковото поскъпване на водата Модернизират пристанището в Поморие за над 390 хил. лева Има ли справедлив и ефективен контрол на паркирането в Поморие? Боеприпас изплува на плажа между Поморие и Ахелой Кметът на Поморие: Възмутени сме от безобразията на ВиК-Бургас В Поморие организират безплатни дерматологични прегледи Поморие домакин на среща на директорите на Центровете за личностно развитие В Поморие ударно полагат маркировка и през уикенда Продължава кампанията за Петя от Поморие – жената има спешна нужда от подкрепа
Тагове
приемни поморие
Коментари

Още от последните новини