Опашки към Гърция и днес, засилен трафик и днес

Опашки към Гърция и днес, засилен трафик и днес - E-Burgas.com
БГНЕС

Трафикът към границата ни с Гърция вчера беше натоварен заради почивните дни. Днес също се очаква засилен трафик. В ранните сутрешни часове движението беше спокойно, но към обяд се очаква това да се промени, съобщи bTV.
 
Към 8 ч. на ГКПП "Кулата" имаше около 100 коли, които чакаха да преминат границата ни с южната съседка. Пропускането става бавно заради COVID мерките. 
 
Българите, тръгнали към Гърция за почивните дни, на границата трябва да представят отрицателен PCR тест или положителен такъв, доказващ преболедуване от 2 до 9 месеца назад във времето. До няколко дни най-вероятно и антигенният тест ще се признава.
 
Границата може да се премине и с документ за направена ваксина, но минимум 14 дни след втората доза. Задължително се попълва интернет формата с QR код, с който се удостоверява точното място на почивка. 
 
Хората, пътуващи в една кола, но от различни семейства задължително трябва да носят маски в колата, след като преминат границата, тъй като гръцките власти налагат глоби.


 

Свързани статии
АПИ: Тръгвайте с автомобили подготвени за зимни условия Полицаят трафикант поиска вкъщи, трябва да се грижи за баба си и дядо си Шишков: Трафикът, който поемат малкото ни магистрали, е проблем Мъгли и засилен трафик по пътищата у нас В челото сме по трафик на хора! Внимавайте с обявите за работа в чужбина Провеждат поход срещу трафика на хора в Бургас Затварят поредно кръстовище в Бургас заради ВиК ремонти Засилен трафик на границата с Гърция, но няма задръствания Засилен трафик по магистралите до края на седмицата Очаквано! Трафикантката Алла остава зад решетките, ето мотивите на бургаския съд
Тагове
трафик гърция кулата
Коментари

Още от последните новини