Общински съветник: Половината лампи на велоалеята за Сарафово изгоряха

Общински съветник: Половината лампи на велоалеята за Сарафово изгоряха - E-Burgas.com

Общинският съветник Васил Иванов постави въпрос относно недобрата осветеност в Морската градина и велоалеята до „Сарафово"

Общинският съветник от БСП Васил Иванов отправи въпрос към кмета на Бургас относно недобрата осветеност на алеите в Морската градина и велоалеята до квартал „Сарафово".  „Бях сигнализиран от граждани, че по продължението на велоалеята, водеща от Бургас към кв. „Сарафово", още от лятото има много изгорели крушки от осветителната мрежа, които от своя страна образуват тъмни участъци. Това притеснява хората, които спортуват, карат колело или се разхождат нощно време", казва Васил Иванов.

Освен по продължението на споменатата велоалея, в Приморски парк положението не е по-различно. „Забелязал съм също така, че голяма част от лампите там светят с много слаба светлина и въпреки че ги има, не осветяват добре и няма добра видимост", посочва още общинският съветник.

В тази връзка той поставя въпроса: Може ли Община Бургас да се ангажира с това да възложи дефектация на посочения участък и подмяна на изгорелите или дефектирали осветителни тела в Морската градина и по продължението на велоалеята от Бургас до кв. „Сарафово" и в какъв срок това може да се случи?

Свързани статии
Вече е ясно как ще изглежда новият корпус на училището в Сарафово Криза на класни стаи в Сарафово, частна къща поема ученици Пиян англичанин нападна с нож жена си в Сарафово и опита да се самоубие Водолази чистят дъното на пристанище Сарафово Свлачището на алеята до Сарафово се активизирало още повече (Снимки) Община Поморие започва подмяна на уличното осветление Ще изграждат нов корпус към училището в Сарафово Ремонтират осветлението в Морската градина Продължава обновяването на уличното осветление в Несебър Държавата предостави на общината терена за лодкостоянка край Сарафово
Тагове
велоалея сарафово морска градина осветление васил иванов
Коментари

Още от последните новини