Общински съветник: Половината лампи на велоалеята за Сарафово изгоряха

Общински съветник: Половината лампи на велоалеята за Сарафово изгоряха - E-Burgas.com

Общинският съветник Васил Иванов постави въпрос относно недобрата осветеност в Морската градина и велоалеята до „Сарафово"

Общинският съветник от БСП Васил Иванов отправи въпрос към кмета на Бургас относно недобрата осветеност на алеите в Морската градина и велоалеята до квартал „Сарафово".  „Бях сигнализиран от граждани, че по продължението на велоалеята, водеща от Бургас към кв. „Сарафово", още от лятото има много изгорели крушки от осветителната мрежа, които от своя страна образуват тъмни участъци. Това притеснява хората, които спортуват, карат колело или се разхождат нощно време", казва Васил Иванов.

Освен по продължението на споменатата велоалея, в Приморски парк положението не е по-различно. „Забелязал съм също така, че голяма част от лампите там светят с много слаба светлина и въпреки че ги има, не осветяват добре и няма добра видимост", посочва още общинският съветник.

В тази връзка той поставя въпроса: Може ли Община Бургас да се ангажира с това да възложи дефектация на посочения участък и подмяна на изгорелите или дефектирали осветителни тела в Морската градина и по продължението на велоалеята от Бургас до кв. „Сарафово" и в какъв срок това може да се случи?

Свързани статии
Продължава обновяването на уличното осветление в Несебър Държавата предостави на общината терена за лодкостоянка край Сарафово Катастрофа предизвика тапа в платното за Сарафово Възроди ли се рибарската професия? В Сарафово искат по-големи риболовни лодки на пристанището Автомобили закъсаха край Сарафово заради дъжда РИОСВ-Бургас не откри нарушения с водораслите в Сарафово Багер депонира тонове водорасли край Сарафово, предстоят проверки Укрепено е свлачището в Сарафово, зелена светлина за довършване на алеите Какво се случва с велоалеята за Сарафово и какво е бъдещето на Ъгъла? Засаждат 40 млади липи в Морската градина в Бургас (Снимки)
Тагове
велоалея сарафово морска градина осветление васил иванов
Коментари

Още от последните новини