Продължава обновяването на уличното осветление в Несебър

Продължава обновяването на уличното осветление в Несебър - E-Burgas.com

След подмяната на осветлението по  улиците „Хан Крум“, „Дюни“, „Кирил и Методий“, „Пирин“, „Гоце Делчев“, „Зорница“  и „Отец Паисий“ започна замяната на осветителните тела на стълбовете и по ул.„Иван Вазов“ в Несебър. Новите лед тела осигуряват оптимална осветеност на максимална площ.

Подмяната е част от осъществяване на концепцията на общината за постепенна модернизация на инфраструктурата, в която е заложено цялостно обновяване на осветителните тела и замяната на старите елементи с енергоспестяващи.

Целта е не само редуциране на обществените разходи за улично осветление, но и уеднаквяване на общата градска визия и постигане на унифициране на осветеността.

Свързани статии
Ето как Несебър отбеляза Бабинден (Снимки)В Несебър готвят намаляне на таксиЗасадиха хиляди дръвчета в община Несебър (Снимки)ОДК-Несебър събра 800 лв. от коледен базарОбщина Несебър ще ремонтира старо училищеПаола и Алекс прославиха Несебър в ДубайНесебър награди най-добрите си спортистиОбясниха на деца в Несебър защо не трябва да пушатУченици от Несебър събраха 1745 лв. в благотворителен базарМария Нейкова настоява Несебър да получи финансиране за реконструкция на Стария град
Тагове
несебър осветление
Коментари

Още от последните новини