Н.Пр. Джузепина Дзара: Бургас представлява интерес за италианския бизнес

Н.Пр. Джузепина Дзара: Бургас представлява интерес за италианския бизнес - E-Burgas.com

„Бургас е сред развитите и растящи градове, които представляват интерес на италианския бизнес“. Това заяви Н.Пр. г-жа Джузепина Дзара, посланик на Италия в България по време на среща със зам.-кметът по Финаси, икономика и стопански дейности Красимир Стойчев.

На разговорите присъства Антонио Таркуинио почетен консул на Италия във Варна и представител на Асоциацията на италианските предприемачи в България и Димитър Стойнов, съветник по културна дейност в Почетното консулство на Италия във Варна.

Зам.-кметът Стойчев запозна посланик Дзара със възможностите за инвестиции в индустриалните зони в града и опциите за транспортиране на товари, които предлага Бургас.

Посланик Дзара анонсира част от изложбите, които със съдействието на Италианския културен институт ще гостуват в България, при интерес в Бургас.

Свързани статии
КЗП: Пазарът и туризмът се съживяват 25% от заведенията загубили битката с пандемията Отличиха най-добрите фирми от Бургас и региона за 2021 г на бляскава церемония (Снимки) Доказани в развитието на родния туризъм агенции ще се борят за приз на BURGAS BUSINESS AWARDS „Пощенска банка“ – Над 30 години присъствие сред банковите лидери у нас Най-успешните туристически атракциони сред участниците на BURGAS BUSINESS AWARDS Стилни и изискани бутикови хотели сред участниците на BURGAS BUSINESS AWARDS Ето кои са номинираните в подкатегория „Ресторант“ на BURGAS BUSINESS AWARDS BURGAS BUSSINES AWARDS представя два от най-успешните хотелски комплекса в региона Ето кои морски хотели ще блеснат на BURGAS BUSSINES AWARDS
Тагове
бизнес посланик
Коментари

Още от последните новини