Н.Пр. Джузепина Дзара: Бургас представлява интерес за италианския бизнес

Н.Пр. Джузепина Дзара: Бургас представлява интерес за италианския бизнес - E-Burgas.com

„Бургас е сред развитите и растящи градове, които представляват интерес на италианския бизнес“. Това заяви Н.Пр. г-жа Джузепина Дзара, посланик на Италия в България по време на среща със зам.-кметът по Финаси, икономика и стопански дейности Красимир Стойчев.

На разговорите присъства Антонио Таркуинио почетен консул на Италия във Варна и представител на Асоциацията на италианските предприемачи в България и Димитър Стойнов, съветник по културна дейност в Почетното консулство на Италия във Варна.

Зам.-кметът Стойчев запозна посланик Дзара със възможностите за инвестиции в индустриалните зони в града и опциите за транспортиране на товари, които предлага Бургас.

Посланик Дзара анонсира част от изложбите, които със съдействието на Италианския културен институт ще гостуват в България, при интерес в Бургас.

Свързани статии
Имало силен сезон по Южното Черноморие, но само 40 дни Програма подпомогна над 330 морски и планински хотели Хотелиери и ресторантьори ще могат да се възползват от допълителни 106 млн.лв. по ОПИК Над 90 % от бургаските дружествата и едноличните търговци вече са обявили доходите си пред НАП Представиха нови мерки в подкрепа на бизнеса и работещите Кабинетът представя нови стимули в подкрепа на бизнеса Високотехнологична компания назначава 50 служители в Бургас Бургас събра над 150 бизнесмени на конференция за онлайн търговия Бизнесът има 3 дни да декларира данъците си пред НАП Областният управител Вълчо Чолаков с интересни предложения към посланика на Франция
Тагове
бизнес посланик
Коментари

Още от последните новини