Нови отличия за бизнеса в Бургас

Нови отличия за бизнеса в Бургас - E-Burgas.com

Бизнесът в Бургас и региона отново ще бъде награден с почетни отличия. В началото на новата година предстои да се проведе второто издание на Burgas Business Awards. Специалната гала церемония ще се състои отново в Конферентния център на хотел „България". Призовете за най-успешните бизнеси в Югоизточен регион ще бъдат връчени през средата на месец февруари.

Секторите, в които ще се състезават номинираните са: здравеопазване, селско стопанство и земеделие, мода и красота, строителство и индустрия и инвестиции.

Фирмите, които смятат, че тяхната дейност отговаря на категориите, и желаят да заявят участието си в надпреварата, могат да кандидатстват чрез платформата в интернет на адрес: burgasbusinessawards.com и на e-mail: [email protected] . С всяка една от одобрените фирми ще се свържат от екипа на Burgas Business Awards, за да им бъдат  дадени  указания по протичането на цялата церемония, както и да им бъде разяснен регламента по допустимост за участие. Комисия от експерти, в различни сфери на бизнеса ще оценяват номинираните фирми във второто издание на престижните награди  за бизнес в Бургас.

Burgas Business Awards, освен да окаже нужното признание на бизнеса в Бургас и региона, има за цел и да популяризира местния бизнес, да стимулира, утвърждава и подпомага фирмите, и в същото време да даде възможност да изпъкнат преимуществата им сред конкуренти от цялата страната и от чужбина, да подпомогне техните амбициозни проекти и да акцентира върху местния потенциал и заложени цели за развитие. 

Галерия
Свързани статии
Бизнесът в Бургас с нови отличия за успехи Зов до бургаските предприятия: Кандидатствайте за енергийна ефективност в сградите си Министърът на иновациите: Ще подкрепим бизнеса с 1,2 млрд. лв. до юни Водещи американски IT компании представиха възможности с местния бизнес Малки и средни бургаски предприятия могат да получат финансова помощ, ето как Учат бургаски бизнесмени как да завладяват външни пазари Българите спасили сезона по Южното Черноморие, летището със 70% ръст на полетите Мощен чуждестранен инвеститор строи предприятие в Бургас (Снимки) Близо 1000 фирми ще получат безвъзмездно 260 млн. лв. Добра новина за бургаския бизнес - отварят нови програми за безвъзмездна финансова помощ
Тагове
бизнес BURGAS BUSINES AWARDS
Коментари

Още от последните новини