"Нефтохимик" излиза срещу "Марек" в дербито на Суперлигата

"Нефтохимик 2010" срещу "Марек Ивкони" е дербито на поредния 12-ти кръг в Националната волейболна лига при мъжете.

Двубоят е тази вечер, четвъртък, от 18:30 часа в зала "Младост" и ще се състои без присъствие на публика заради пандемията от Kовид-19.

За първи път старши треньорът Николай Желязков ще може да разчита на всички волейболисти, с изключение на наказания Георги Братоев.

В следващия кръг, бургазлии гостуват на "Левски". Мачът е на 10 март.

Същевременно беше изтеглен жребият за финалната четворка от турнира за Купата на България. Домакин ще е зала "Васил Левски" в Пазарджик. Именно срещу домакините от "Хебър" ще излезе на полуфинал отбора на "Нефтохимик 2010". Двубоят е на 18 март.

В другия полуфинал съперници са "Монтана" и "Добруджа 07". Победителите ще спорят за трофея на 19 март.

Свързани статии
"Дея Спорт" с бележит обрат в Стара Загора Високо напрежение в "Дея Спорт", старши треньорът Венцислав Симеонов напусна тренировката "Дея спорт" продължава в Чалъндж къп срещу "Олимпиакос" "Дея Волей" е на 2 гейма от 1/8 финал в Чалъндж къп Безплатен вход и много наградаи за мегадербито "Дея" - "Хебър" Волейболният "Дея Спорт" дебютира в евротурнирите в Лас Палмас Нефтохимик отпразнува 60 години от създаването си Шест водещи хандбални отбора идват в Бургас на турнира в памет на Тодор Хънков Намалиха отборите във волейболното първенство, "Нефтохимик" и "Дея" ще се борят за върха Николай Желязков вече е треньор на Левски
Тагове
волейбол нефтохимик
Коментари