Николай Желязков вече е треньор на Левски

Николай Желязков вече е треньор на Левски - E-Burgas.com
BGvolleyball.com

Николай Желязков вече не е треньор на волейболния Нефтохимик 2010, а поема мъжкия отбор на Левски София. Известният български специалист, който ще води и националния тим, наследява на поста Андрей Жеков, съобщава BGvolleyball.com.

Договорът на Желязков ще бъде за 3 г. и ръководството на клуба се надява той да продължи посоката по налагане и развитие на младите състезатели. Друга цел пред него ще бъде постигане на призово класиране в Суперлигата.

„Доволни сме, че успяхме да привлечем опитен и успешен треньор като Николай Желязков. Оценяваме високо работата, която свърши Андрей Жеков, и се надяваме новият наставник да спомогне за реализирането на нашите цели“, коментира единият от председателите на клуба Владимир Николов.

В следващите седмици трябва да има яснота и около селекцията на отбора за новия сезон. Към момента е сигурно, че капитанът от последните два сезона – Боян Йорданов, няма да продължи да играе за клуба. 39-годишният диагонал получи специална статуетка от клуба в знак на благодарност за работата си в Левски София. Това стана по време на награждаването след финала за титлата при юношите до 20 г.

Свързани статии
"Дея Спорт" с бележит обрат в Стара Загора Високо напрежение в "Дея Спорт", старши треньорът Венцислав Симеонов напусна тренировката "Дея спорт" продължава в Чалъндж къп срещу "Олимпиакос" "Дея Волей" е на 2 гейма от 1/8 финал в Чалъндж къп Безплатен вход и много наградаи за мегадербито "Дея" - "Хебър" Волейболният "Дея Спорт" дебютира в евротурнирите в Лас Палмас Шест водещи хандбални отбора идват в Бургас на турнира в памет на Тодор Хънков Намалиха отборите във волейболното първенство, "Нефтохимик" и "Дея" ще се борят за върха Нефтохимик не успя да спре Хебър, пазарджиклии станаха шампиони в Бургас Епизод 3 от сблъсъка за титлата продължава в Бургас
Тагове
николай желязков волейбол
Коментари

Още от последните новини