"Дея спорт" продължава в Чалъндж къп срещу "Олимпиакос"

"Дея Спорт" зарадва любителите на волейбола с нов успех срещу "Лозана", този път като гост с 3:1 /21:25, 25:16, 25:151 25:19/ в мач реванш от 1/16 финалите за "Чалъндж къп".

Момчетата на треньора Венцислав Симеонов се показаха като истински евробойци, като отстраниха последователно мнгократния шампион на Испания "Лас Палмас" и един от най-титулованите тимове в Швейцария.

"Дея Спорт" ще има за съперник на 1/8 финалите гръцкия гранд "Олимпиакос". Двубоите ще са през декември. Датите на двата мача не са уточнени, но сигурното е, че бургазлии в първата среща ще гостуват и ще бъдат домакини в зала "Младост" на реванша.

При победата срещу "Лозана" в Швейцария "Дея Спорт" игра в състав:

Георги Братоев - 11 точки, Николай Учиков-13, Тодор Вълчев-9, Валентин Братоев-7, Стефано Патриарка - 13, Стефан Чавдаров-10, Мартин Иванов - либеро/ Димитър Василев-3, Денис Чавдаров-3, Димитър Дулчев - 4, Борислав Николов, Самуил Вълчинов - 5, Иван Дунков - либеро.

Сгъстеният цикъл от мачове за "Дея Спорт" продължава. В събота бургаските волейболисти гостуват в Дупница на местния "Марек Ивкони". Двубоят е от седмия кръг в Супер Волей и ще започне в 18:30 часа.

Текст: Велизар Маджаров

Свързани статии
"Дея Спорт" с бележит обрат в Стара Загора Високо напрежение в "Дея Спорт", старши треньорът Венцислав Симеонов напусна тренировката "Дея Волей" е на 2 гейма от 1/8 финал в Чалъндж къп Безплатен вход и много наградаи за мегадербито "Дея" - "Хебър" Волейболният "Дея Спорт" дебютира в евротурнирите в Лас Палмас Шест водещи хандбални отбора идват в Бургас на турнира в памет на Тодор Хънков Намалиха отборите във волейболното първенство, "Нефтохимик" и "Дея" ще се борят за върха Николай Желязков вече е треньор на Левски Нефтохимик не успя да спре Хебър, пазарджиклии станаха шампиони в Бургас Епизод 3 от сблъсъка за титлата продължава в Бургас
Тагове
волейбол
Коментари

Още от последните новини