Високо напрежение в "Дея Спорт", старши треньорът Венцислав Симеонов напусна тренировката

Високо напрежение в

Сериозно напрежение има в мъжкия отбор на Дея спорт (Бургас). Ситуацията е ескалирала и старши треньорът Венцислав Симеонов си е тръгнал от тренировката на тима вчера сутринта с ясното намерение да не продълъжи да е наставник на тима, съобщава Sportal.bg. 

Точно преди да напусне зала “Младост” в Бургас Венци Симеонов е събрал волейболистите на тима и им заявил в прав текст, че си тръгва от отбора. Дали това ще стане все още не е ясно на 100%.

От близо седмица напрежението между олимпийския вицешампион с националния отбор на Италия от Атина 2004 Венцислав Симеонов и волейболистите на клуба се е вдигнало изключително много, а последната загуба от гръцкия гранд Олимпиакос и многото неочаквани загуби в родната Efbet Супер Волей са изострили до краен предел отношенията между наставника и състезателите.

Президентът на Дея спорт д-р Александър Маджуров разясни ситуацията в клуба.

“Венцислав Симеонов продължава да е старши треньор на Дея спорт. Така ще е, докато клубът не обяви официално нещо друго. Да! Има напрежение в отбора. Не постигнахме желаните резултати до момента в родното първенство. Имаме и други проблеми. Николай Учиков е контузен. Димитър Дулчев прави всичко възможно да го замести на 100%. Георги Братоев също има контузия, но до реванша с Олимпиакос се надяваме да се възстанови и да може да играе”, заяви Александър Маджуров пред Sportal.bg.

“Венци Симеонов дойде при мен в болницата и говорихме дълго. Той остава наставник на отбора. Имаме важна цел! Трябва да отстраним Олимпиакос в Купата на претендентите, а освен това да спечелим оставащите ни три двубоя от родната Efbet Супер Волей (б. р. Добруджа 07, Черно море и Пирин)”, добави президентът на Дея спорт.

Източник: BGvolleyball.bg

Свързани статии
"Дея Спорт" с бележит обрат в Стара Загора "Дея спорт" продължава в Чалъндж къп срещу "Олимпиакос" "Дея Волей" е на 2 гейма от 1/8 финал в Чалъндж къп Безплатен вход и много наградаи за мегадербито "Дея" - "Хебър" Волейболният "Дея Спорт" дебютира в евротурнирите в Лас Палмас Шест водещи хандбални отбора идват в Бургас на турнира в памет на Тодор Хънков Намалиха отборите във волейболното първенство, "Нефтохимик" и "Дея" ще се борят за върха Николай Желязков вече е треньор на Левски Нефтохимик не успя да спре Хебър, пазарджиклии станаха шампиони в Бургас Епизод 3 от сблъсъка за титлата продължава в Бургас
Тагове
волейбол
Коментари

Още от последните новини