Нефтохимик отпразнува 60 години от създаването си

Нефтохимик отпразнува 60 години от създаването си - E-Burgas.com

Нефтохимик отпразнува своя 60-ти рожден ден. Историческият юбилей бе отбелязан на спортния комплекс в Изгрев, превърнал се в естествен дом на отбора. Събраха се хора със зелени сърца и съдби от много поколения, информираха от клуба. Организацията и условията за празника отговориха на високите очаквания, които предизвиква марката Нефтохимик.

Програмата започна с турнир на формациите на ДЮШ на Нефтохимик, Звезденбург и Камчийска долина, като на финала младите шейхове спечелиха купата с класическа победа срещу Звезденбург. Гвоздеят на вечерта беше шоуто, което направиха отборът на ветераните на Нафтата и сегашният представителен тим, воден от Станислав Жеков, съставен изцяло от юноши на Нефтохимик.

Легендите, донесли толкова слава на клуба, показаха че все още има магия в краката им, като мачът завърши с равен резултат. Обстановката бе празнична и наелектризираща.

Галерия
Свързани статии
Футболно вълнение - Какво да очакваме от Европейско първенство по футбол през 2024г? Възобновиха училищните футболни турнири в Бургас Нефтохимик 2010 се изправя срещу Добруджа без трима със здравословни проблеми ФК "Нефтохимик" разшири щата на треньорите "Нефтохимик 2010" записа второ поражение за сезона Нефтохимик 2010 започна с победа новия сезон Нефтохимик с девета загуба в дванайсет мача след разгром от Етър Херо напусна Арда след по-малко от ден, прибира се спешно в Бургас Греда за Боби Михахайлов, конгрес ще има на 12 октомври Херо поема Арда, взима Чиликов в екипа
Тагове
футбол нефтохимик
Коментари

Още от последните новини