Млад мъж от Поморие спешно се нуждае от подкрепата ни

Млад мъж от Поморие спешно се нуждае от подкрепата ни - E-Burgas.com

34-годишният Георги Петров от Поморие спешно се нуждае от операция за отстраняване на мозъчен тумор в Турция. За животоспасяващата интервенция на младия мъж са необходими 16 хиляди евро.

През 2020 година Георги е опериран в България с цел отстраняване на откритото тогава злокачествено образувание. Година и половина по-късно обаче се установява наличието на рецидив. Турските медици са на мнение, че не бива да се губи време.

В града вече тече кампания за събиране на нужните средства. Внесено е и предложение за осигуряване финансова подкрепа на Георги, което ще бъде обсъдено на следващото заседание на Общински съвет – Поморие.

В навечерието на светлите християнски празници Великден и Гергьовден, нека всеки, който има възможност, да подкрепи нашия съгражданин. Дори и най-малката сума е от значение и ще бъде в помощ на Георги. Чудеса се случват не само по Коледа…

Банкова сметка за набиране на средства:

IBAN: BG15RZBB91551014595164

Титуляр: Георги Колев Петров

BIC: RZBBGSF

Аз съм готов за още една битка и се надявам да е последната срещу този враг!

Това споделя Георги, който е спортист, но и истински боец, който не губи надежда.

Свързани статии
Поморие ще се поклони пред героите, дали живота си за Освобождението на Анхиало Кметът на Поморие поиска от държавата достъп до договора с летище Бургас Туристическият бранш подкрепя община Поморие в казуса с летище Бургас Изграждането на нов паркинг е сред приоритетите в Поморие за първите три месеца Поморийци засадиха 35 дръвчета в кв. "Свети Георги" Кметът на Поморие Иван Алексиев пожела коледните жестове да бъдат повече Невероятен концерт на 28 декември събира средства в подкрепа на Георги Панайотов Зов за помощ! Продължава кампанията за Петя от Поморие, има спешна нужда от подкрепа Поморие си има вицесветовни шампиони по спортни танци Община Поморие получи „зелен сертификат“ за своя екоинициатива
Тагове
зов за помощ поморие
Коментари

Още от последните новини