Млад мъж от Поморие спешно се нуждае от подкрепата ни

Млад мъж от Поморие спешно се нуждае от подкрепата ни - E-Burgas.com

34-годишният Георги Петров от Поморие спешно се нуждае от операция за отстраняване на мозъчен тумор в Турция. За животоспасяващата интервенция на младия мъж са необходими 16 хиляди евро.

През 2020 година Георги е опериран в България с цел отстраняване на откритото тогава злокачествено образувание. Година и половина по-късно обаче се установява наличието на рецидив. Турските медици са на мнение, че не бива да се губи време.

В града вече тече кампания за събиране на нужните средства. Внесено е и предложение за осигуряване финансова подкрепа на Георги, което ще бъде обсъдено на следващото заседание на Общински съвет – Поморие.

В навечерието на светлите християнски празници Великден и Гергьовден, нека всеки, който има възможност, да подкрепи нашия съгражданин. Дори и най-малката сума е от значение и ще бъде в помощ на Георги. Чудеса се случват не само по Коледа…

Банкова сметка за набиране на средства:

IBAN: BG15RZBB91551014595164

Титуляр: Георги Колев Петров

BIC: RZBBGSF

Аз съм готов за още една битка и се надявам да е последната срещу този враг!

Това споделя Георги, който е спортист, но и истински боец, който не губи надежда.

Свързани статии
В Поморие ударно полагат маркировка и през уикенда Продължава кампанията за Петя от Поморие – жената има спешна нужда от подкрепа Бележит творец предизвика фурор на изложбата си в Поморие (Снимки) Съдът отхвърли протеста на прокуратурата срещу болницата в Поморие Туристическият бранш в Поморие: Липсата на спасители пак ще е сериозен проблем Започва реализацията на генералния план на движението в Поморие Поморие отново е столица на православието Обсъждат създаването на пешеходна зона в Поморие, канят живущите на "Крайезерна" на среща И Поморие започва битката с комарите Община Поморие обсъжда с гражданите необходимостта от поемане дългосрочен дълг
Тагове
зов за помощ поморие
Коментари

Още от последните новини