Масовата ваксинация продължава - откриват пунктове в Айтос, Карнобат, Поморие и Царево

Масовата ваксинация продължава - откриват пунктове в Айтос, Карнобат, Поморие и Царево - E-Burgas.com
Снимка: ВМА

Масова ваксинация продължава и в неделя неделя в цялата страна, собщава БНТ. Пунктове за ваксиниране ще бъдат открити още в Карнобат и Поморие, както и в медицински центрове в Айтос, Слънчев бряг и Царево.

В РЗИ Пловдив ще работят 2 кабинета за ваксинация, като не е необходимо желаещите да се записват предварително. Ваксини ще се поставят и в болницата в Асеновград.

Масова ваксинация срещу COVID-19 започва и в Хасково. Ще работят три пункта - в сградата на РЗИ, в МБАЛ "Хасково" и болница "Хигия".

Втори кабинет отваря днес в Шумен, заради големия интерес към ваксините. Той се намира в сградата на ДКЦ 1, позната на шуменци като Новата поликлиника.

Масова ваксинация започва и в Плевен, Враца, Перник.

В София се включват още пет лечебни заведения - ИСУЛ, Първа, Втора и Пета градска болница, както и "Софиямед".

Свързани статии
Бъдещето на летния сезон зависи от това колко хора ще се ваксиниратЗа удобство на бургазлии: Запишете си час за ваксина в двата пункта в болницатаМЗ публикува списък на всички пунктове за ваксинация в област БургасХората със странична реакция от ваксината ще могат да взимат болничниКметът Димитър Николов: От 4 700 ваксинирани само седем души са прекарали ковид и то лекоДоц. Дочев: Ваксинацията е личен пример, с който показваме пътя за спасение от вируса Над 4000 ваксинирани за последните 24 часа у насДълга опашка за свободната ваксинация срещу Covid-19 в Бургас Пристигнаха още 57 600 ваксини на АстраЗенека у насБургазлии могат да се ваксинират безплатно с AstraZeneca през уикенда! Ето къде
Тагове
ваксини
Коментари

Още от последните новини