Мъката по актуализация на бюджета продължава трети ден

Мъката по актуализация на бюджета продължава трети ден - E-Burgas.com
news.bg

Първоначално депутатите бяха одобрили няколко напълно различни предложения

Хаосът с държания бюджет продължава трети ден. Поводът - парите за пенсии и фактът, че първоначално депутатите бяха одобрили няколко напълно различни предложения, припомни NOVA.

Вчера, през целия ден търсиха изход от тази ситуация, защото пари в бюджета няма. Заседанието започваше и спираше няколко пъти. Беше свикан председателски съвет, а после и извънредна комисия.

Сега компромисният вариант трябва да бъде одобрен от парламента.   

Свързани статии
Граждани и бизнесмени от Поморие ще се включат с предложения за новия проектобюджет Актуализацията на бюджета вече е факт Премиерът Стефан Янев призова за актуализация на бюджета Стефан Янев: Държавният бюджет за 2021 е бил изразходван още първите 4 месеца Исторически бюджет за Айтос, вдигат парите за спорта с 20 хил. лева Ден след гласуването на бюджета: Започна реализирането му в "Изгрев" и "Славейков" (Снимки) Димитър Николов: Благодаря на всички, които подкрепиха бюджета, той осигурява стабилността на общината Виолета Илиева, РУО: Корпусите няма да решат проблема с броя на учениците, нужно е ново училище Общинският съвет в Бургас гласува Бюджет 2021 Поморие няма да вдига данъците през 2021
Тагове
бюджет
Коментари

Още от последните новини