Препоръки на бургазлии към Бюджет 2022 стигат до Общинския съвет

Препоръки на бургазлии към Бюджет 2022 стигат до Общинския съвет - E-Burgas.com

Сградата на НХК бе домакин на обществено обсъждане на Бюджет 2022 на община Бургас. След като миналата седмица първи обяви неговите параметри кметът Димитър Николов, днес това направиха неговите заместници Красимир Стойчев, Чанка Коралска, Йорданка Ананиева и Весна Балтина. На срещата с гражданите присъстваха още главният архитект Емил Бурулянов, председателят на местния парламент Севдалина Турманова и много общински служители.

Беше отговорено на редица зададени въпроси по проектобюджета. Направените допълнителни предложения са записани. След добавянето им към рамката, те ще бъдат предложени заедно с всичко останало на вниманието на общинските съветници, защото крайното решение какво и как ще се случва тук през годината е тяхно.

Свързани статии
Кметът на Созопол направи отчет на бюджета, дълговете постепенно се гасят Приеха Бюджет 2022 в Поморие, пари са заложени във всички сфери и дейности Одобриха Бюджет 2022 в Бургас В Айтос гласуват бюджета на 19 април И Несебър прие новия си бюджет, над 78 млн.лв. в рамката за 2022 Ключови решения в Проектобюджета на Несебър, ето приоритетите Бюджет 2022 на Бургас – консервативен и без увеличение на местните данъци Фирми масово спират започнати проекти в Бургас заради скъпи материали Кметът на Созопол кани гражданите и бизнеса на публично обсъждане на бюджета Обществено обсъждане за новия бюджет на община Бургас
Тагове
бюджет
Коментари