Кметът на Созопол кани гражданите и бизнеса на публично обсъждане на бюджета

Кметът на Созопол кани гражданите и бизнеса на публично обсъждане на бюджета  - E-Burgas.com

Кметът на община Созопол Тихомир Янакиев кани граждани и представители на бизнеса и НПО-та на публично обсъждане на проектобюджет за 2022 година.

То е изцяло съобразено със закона за публичните финанси и ще се извърши по следния начин:

  • Откриване на процедурата на 10 март 2022 г. чрез обявяване на проектобюджета и приложенията към него на интернет страница на Община Созопол
  • Мнения и предложения могат да бъдат подавани и чрез анкети, които могат да бъдат попълнени ТУК.
  • Представяне на проекта на бюджета на 18.03.2022 г. (петък)  от  17.30 часа в кино-видеоклуба на НЧ „Отец Паисий“- гр. Созопол, където ще се проведе и публично обсъждане пред местната общност.

Становища и предложения по проекта за Бюджет 2022 година могат да се представят в деловодството на Общината и на следния електронен адрес: [email protected], не по-късно от един ден след провеждане на публичното обсъждане.

Във връзка с обявената извънредна епидемична обстановка обсъждането ще се проведе при спазване на въведените противоепидемични мерки на територията на страната с цел защита и опазване живота и здравето на гражданите. Участниците в обсъждането следва да са с предпазни маски и да се спазва дистанция от 1,5 метра.

Свързани статии
Синята зона в Созопол вече е в сила Софийски дрифтаджия подлуди село Росен, отнесе само акт Созопол открива сезона с концерт и огнено шоу Модернизират рибарското пристанище в Созопол за 750 хил.лв. Затварят ключово кръстовище в Созопол до 8 май И Созопол актуализира цените на платеното паркиране за лятото Приеха Бюджет 2022 в Поморие, пари са заложени във всички сфери и дейности Поставят контейнери за строителни отпадъци на няколко места в Созопол Одобриха Бюджет 2022 в Бургас В Айтос гласуват бюджета на 19 април
Тагове
созопол бюджет
Коментари

Още от последните новини