Мъж опита да ограби банка в Сливен

Мъж опита да ограби банка в Сливен  - E-Burgas.com

Опитът е неуспешен поради бързата реакция на полицията, задържан е 41-годишен стар познайник на ченгетата

Районна прокуратура - Сливен ръководи разследването по досъдебно производство за опит за кражба от банков офис, останал недовършен, поради намесата на полицейски служители

Районна прокуратура - Сливен ръководи разследването по досъдебно производство за опит за кражба от банков офис. Престъплението е осъществено на 17.12.2022 г. в гр. Сливен. Опитът за кражба е останал неуспешен, поради намесата на полицейските служители, които са задържали 41-годишен мъж в банковия офис.

Установено е, че в офиса е проникнато след разбиване на стъкло. Задържаният мъж е многократно осъждан, включително и за извършени грабежи.  По случая е извършен оглед на местопроизшествието. Разпитани са и свидетели.

Свързани статии
Разбиха банда за обири на банкомати Новото ръководство на ББР заработи официално Големите кредитополучатели на среща при министър Кирил Петков Спешна проверка в Българската банка за развитие заради отпуснати кредити Крадци удариха инкасо автомобил с 1 млн. лева Съдът в Бургас не пожали взломаджиите Красимир и Станимир Психично болен младеж обра с нож магазин в центъра на Бургас Полицията залови семейство иманяри, отмъкнали ценни антики от музея в Ахтопол (снимки) Полицията издирва нагъл мъж, окрал бургаски магазин (Видео)
Тагове
обир банка
Коментари

Още от последните новини