Съдът в Бургас не пожали взломаджиите Красимир и Станимир

Съдът в Бургас не пожали взломаджиите Красимир и Станимир  - E-Burgas.com

По искане на Районна прокуратура – Бургас бе взета мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо Красимир К. и Станимир Г., обвинени в кражба, извършена при условията на опасен рецидив.

Те са обвинени за това, че противозаконно отнели множество чужди движими вещи, на обща стойност 3575 лева. Престъплението е осъществено преди два дни в Бургас и е извършено при условията на опасен рецидив и в съучастие на обвиняемите, като съизвършители.

По време на разследването е установено, че кражбата е извършена от апартамент, находящ се в ж.к. „Изгрев“. В жилището е проникнато, чрез използването на техническо средство – „трошач за секретни патрони“. Сред откраднатите вещи има множество бижута.

Припомняме, че обвиняемите бяха задържани при проведена специализирана полицейска операция, осъществена от служители на отдел „Криминална полиция“ и Специализирани полицейски сили при ОД на МВР – Бургас. 

Определението на Районен съд – Бургас може да бъде обжалвано пред Окръжния съд в града.

Свързани статии
Ето каква е равносметката за 2020 на Бургаския Окръжен съд Насилникът, който наруши заповед за доближаване и души майка си, остава в ареста 22-годишният Кристиян отива на съд за смъртта на Милен Цветков Осъдиха Попчето на 20 години затвор Общо пет години затвор за мутрите отвлекли бургазлийка в „Лазур“ Маринка в страх от рецидивиста Иван: Ще ни избие! Осъдиха ефективно криминоген изтормозил село Маринка Бургаският съд актуализира мерките за безопасност на гражданите, продължават онлайн заседанията Още един домови крадец в Бургас се прости със свободата си Бургаският съд освободи условно предсрочно осъден в Испания
Тагове
взлом обирджии крадци съд
Коментари

Още от последните новини