Психично болен младеж обра с нож магазин в центъра на Бургас

Психично болен младеж обра с нож магазин в центъра на Бургас - E-Burgas.com

Неприятна случка преживя продавачка в магазин за пакетирани стоки на бургаската ул. „Оборище“. Във вчерашния следобед, докато работила, била нападната от младеж, който я заплашил с нож и обрал оборота от над 2000 лв.

В резултат на бързите полицейски действия е установен извършителя на деянието – това е 20 годишен бургазлия, който направил пълни самопризнания, като обяснил, че ограбената сума дал на 56-годишен мъж от Бургас.

Младежът е отведен в Центъра за психично здраве, където все още е на принудително лечение и специален режим, поради нужда от специални медикаменти.

Получилият паричната сума 56-годишен бургазлия е задържан за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

Свързани статии
Мнимият ''полицай'' загази още, разкриха нови жертви на измамите му Решетки за Стефан заради бутилка Блек Рам от 7,90 лв. Топ удар на бургаските крининалисти в Несебър (Снимки) Задържаха 39-годишен криминоген да се навърта с дрога край бургаско училище Крадци удариха инкасо автомобил с 1 млн. лева Бургаски криминоген подлуди бившата си и семейството й Задържаха четирима бургаски рецидивисти, стари познайници на полицията Маринка в страх от рецидивиста Иван: Ще ни избие! Осъдиха ефективно криминоген изтормозил село Маринка Съдът в Бургас не пожали взломаджиите Красимир и Станимир
Тагове
обир грабеж крими нож заплаха
Коментари

Още от последните новини