Психично болен младеж обра с нож магазин в центъра на Бургас

Психично болен младеж обра с нож магазин в центъра на Бургас - E-Burgas.com

Неприятна случка преживя продавачка в магазин за пакетирани стоки на бургаската ул. „Оборище“. Във вчерашния следобед, докато работила, била нападната от младеж, който я заплашил с нож и обрал оборота от над 2000 лв.

В резултат на бързите полицейски действия е установен извършителя на деянието – това е 20 годишен бургазлия, който направил пълни самопризнания, като обяснил, че ограбената сума дал на 56-годишен мъж от Бургас.

Младежът е отведен в Центъра за психично здраве, където все още е на принудително лечение и специален режим, поради нужда от специални медикаменти.

Получилият паричната сума 56-годишен бургазлия е задържан за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

Свързани статии
Разкриха подробности за ограбеното украинско семейство, извършителите били въоръжени и се представили за служители на хотела Магистрат от спецпрокуратурата получи "кърваво писмо" със смъртна заплаха Задържаха банда за източване на дизелово гориво в Бургаско Валери Рачев: Криминалният контингент хвърля око на непридружени деца бежанци Хванаха бургаски криминоген с подвижна лаборатория за наркотици (Снимки) Най-тежката мярка за мъж, обрал кметството в Резово За по-малко от 24 часа заловиха айтоски криминогени, откраднали автомобил Разбиха банда за обири на банкомати Съдът безмилостен към двамата "душмани" на възрастна жена в Съединение Младежи отнеха със сила спестяванията на 90-годишна жена в Сунгурларско
Тагове
обир грабеж крими нож заплаха
Коментари

Още от последните новини