Психично болен младеж обра с нож магазин в центъра на Бургас

Психично болен младеж обра с нож магазин в центъра на Бургас - E-Burgas.com

Неприятна случка преживя продавачка в магазин за пакетирани стоки на бургаската ул. „Оборище“. Във вчерашния следобед, докато работила, била нападната от младеж, който я заплашил с нож и обрал оборота от над 2000 лв.

В резултат на бързите полицейски действия е установен извършителя на деянието – това е 20 годишен бургазлия, който направил пълни самопризнания, като обяснил, че ограбената сума дал на 56-годишен мъж от Бургас.

Младежът е отведен в Центъра за психично здраве, където все още е на принудително лечение и специален режим, поради нужда от специални медикаменти.

Получилият паричната сума 56-годишен бургазлия е задържан за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

Свързани статии
Бургазлия залови уличен джебчия на ул. ''Александровска'' Мъж опита да ограби банка в Сливен Иван Кокинов, който опита да убие ученика с нож, ще лежи 10 години Съдът не пожали Кръстьо, който блъсна и ограби мадама в Слънчев бряг Криминогени с нож ограбиха румънец в Слънчев бряг, чака ги най-тежката мярка Разкриха подробности за ограбеното украинско семейство, извършителите били въоръжени и се представили за служители на хотела Магистрат от спецпрокуратурата получи "кърваво писмо" със смъртна заплаха Задържаха банда за източване на дизелово гориво в Бургаско Валери Рачев: Криминалният контингент хвърля око на непридружени деца бежанци Хванаха бургаски криминоген с подвижна лаборатория за наркотици (Снимки)
Тагове
обир грабеж крими нож заплаха
Коментари