Полицията издирва нагъл мъж, окрал бургаски магазин (Видео)

Полицията издирва нагъл мъж, окрал бургаски магазин (Видео) - E-Burgas.com

ОДМВР – Бургас издирва самоличността на млад мъж, осъществил множество кражби на хранителни продукти от магазин „Фреско” в комплекс „Зорница” в три последователни влизания в търговския обект, осъществени на 13 юни без ползване на защитна маска за лице.

Мъжът е на видима възраст около 30 години, като в при посещенията си променя дрехите, с които е облечен. Идентичен е обаче начинът за осъществяване на кражбите – мъжът влиза през входа на търговския обект, избира хранителни продукти, поставя ги в чанта или сак и напуска магазина през входа, от който е дошъл, без да заплати себестойността на продуктите. Към момента нанесените от кражбите щети възлизат на сумата от 300 лв.

ОДМВР – Бургас призовава гражданите, разполагащи с някаква информация относно самоличността или местонахождението на младия мъж, да съобщят незабавно на тел. 112 или в Пето Районно управление – Бургас.

 

Галерия
Свързани статии
Младежи отнеха със сила спестяванията на 90-годишна жена в Сунгурларско Пернишки топ измамник овършал спестяванията на наивни пенсионери в Бургас 18-годишен криминоген от Ямбол потроши три коли в Лозенец Намушканото момиче в Бургас е със сериозна рана, но живота й е вън от опасност Подивял криминоген опита да убие 17-годишно момиче с нож Бургаски крадец отнесе 2 години ефективно заради кражба Бургаски крадец получи най-тежката мярка заради кражба на портмоне Мнимият ''полицай'' загази още, разкриха нови жертви на измамите му Оставиха в ареста плажен крадец, тормозил Приморско цял месец Топ удар на бургаските крининалисти в Несебър (Снимки)
Тагове
обирджия крадец крими
Коментари

Още от последните новини