Полицията издирва нагъл мъж, окрал бургаски магазин (Видео)

Полицията издирва нагъл мъж, окрал бургаски магазин (Видео) - E-Burgas.com

ОДМВР – Бургас издирва самоличността на млад мъж, осъществил множество кражби на хранителни продукти от магазин „Фреско” в комплекс „Зорница” в три последователни влизания в търговския обект, осъществени на 13 юни без ползване на защитна маска за лице.

Мъжът е на видима възраст около 30 години, като в при посещенията си променя дрехите, с които е облечен. Идентичен е обаче начинът за осъществяване на кражбите – мъжът влиза през входа на търговския обект, избира хранителни продукти, поставя ги в чанта или сак и напуска магазина през входа, от който е дошъл, без да заплати себестойността на продуктите. Към момента нанесените от кражбите щети възлизат на сумата от 300 лв.

ОДМВР – Бургас призовава гражданите, разполагащи с някаква информация относно самоличността или местонахождението на младия мъж, да съобщят незабавно на тел. 112 или в Пето Районно управление – Бургас.

 

Галерия
Свързани статии
Топ удар на бургаските крининалисти в Несебър (Снимки) Задържаха 39-годишен криминоген да се навърта с дрога край бургаско училище Бургаски криминоген подлуди бившата си и семейството й Задържаха четирима бургаски рецидивисти, стари познайници на полицията Маринка в страх от рецидивиста Иван: Ще ни избие! Осъдиха ефективно криминоген изтормозил село Маринка Трима дилъри в Бургас очакват Темида след поредната акция около училищата Психично болен младеж обра с нож магазин в центъра на Бургас Топ удар на бургаските криминалисти! Хванаха „муле“ на ало измамници от Велико Търново (Снимки) Съдът не се смили над полицаите Иван, Николай и Ганчо, остават в ареста
Тагове
обирджия крадец крими
Коментари

Още от последните новини