Полицията издирва нагъл мъж, окрал бургаски магазин (Видео)

Полицията издирва нагъл мъж, окрал бургаски магазин (Видео) - E-Burgas.com

ОДМВР – Бургас издирва самоличността на млад мъж, осъществил множество кражби на хранителни продукти от магазин „Фреско” в комплекс „Зорница” в три последователни влизания в търговския обект, осъществени на 13 юни без ползване на защитна маска за лице.

Мъжът е на видима възраст около 30 години, като в при посещенията си променя дрехите, с които е облечен. Идентичен е обаче начинът за осъществяване на кражбите – мъжът влиза през входа на търговския обект, избира хранителни продукти, поставя ги в чанта или сак и напуска магазина през входа, от който е дошъл, без да заплати себестойността на продуктите. Към момента нанесените от кражбите щети възлизат на сумата от 300 лв.

ОДМВР – Бургас призовава гражданите, разполагащи с някаква информация относно самоличността или местонахождението на младия мъж, да съобщят незабавно на тел. 112 или в Пето Районно управление – Бургас.

 

Галерия
Свързани статии
Взломен крадец чу най-тежката мярка в бургаския съд Задържаха банда за източване на дизелово гориво в Бургаско Валери Рачев: Криминалният контингент хвърля око на непридружени деца бежанци Хванаха бургаски криминоген с подвижна лаборатория за наркотици (Снимки) Хванаха дързък бургаски крадец, катерещ се със стълба по домовете Хванаха изпечен разбивач на мазета в Бургас За по-малко от 24 часа заловиха айтоски криминогени, откраднали автомобил Младежи отнеха със сила спестяванията на 90-годишна жена в Сунгурларско Пернишки топ измамник овършал спестяванията на наивни пенсионери в Бургас 18-годишен криминоген от Ямбол потроши три коли в Лозенец
Тагове
обирджия крадец крими
Коментари

Още от последните новини