Разбиха банда за обири на банкомати

Разбиха банда за обири на банкомати - E-Burgas.com

Разбиха банда за обири от банкомати. Инцидентът е станал тази нощ в София, съобщи БНТ. Към 3,30 часа е постъпил сигнал за обир на банкомат в голям търговски център на ”Цариградско шосе”.

Един e задържан, а други двама се издирват.

Проведена е специализирана полицейска операция на служители на секторите "Кражби" и "Кобра" в СДВР, както и служители на ГДНП. Тримата заподозряни опитали да разбият банкомат в сградата на голям магазин за техника на "Цариградско шосе".

Според БНТ двама от заподозрените са оказали съпротива, не са изпълнили полицейските разпореждания и успели да избягат в посока "Цариградско шосе". От магазина са успели да задигнат дребна техника.

По неофициална информация тримата са чужди граждани - молдовци и стоят зад други случаи с разбити банкомати в София.

Свързани статии
Най-много контрабанда е пресечена на ГКПП „Капитан Андреево” Контрабандист опита да пренесе 20 кг наркотици през границата (Видео) Митничарите от МП "Капитан Андреево" заловили над 27 млн. контрабандни лева през 2022 Контрабандна валута над 1 млн. лева откриха митничари на "Капитан Андреево" (Снимки) Нов удар на "Капитан Андреево": Митничари откриха 430 000 лв. валута, скрита в два тира Задържаха контрабандно злато за над 60 бона на Малко Търново Задържаха над 2 тона контрабандни препарати на границата с Турция (Снимки) Пресякоха контрабанда на голямо количество стоки на "Капитан Андреево" Бургаски митничари задържаха хиляди контрабандни парфюми за над 50 бона Задържаха банда за източване на дизелово гориво в Бургаско
Тагове
банда обири
Коментари

Още от последните новини