Люта битка за всеки глас между ГЕРБ и ИТН за първото място в страната

Люта битка за всеки глас между ГЕРБ и ИТН за първото място в страната - E-Burgas.com

Драматична развръзка с изборния резултат. Последните данни на ЦИК от тази сутрин определят ГЕРБ-СДС като победител в изборите. Преброени са малко над 95 процента от протоколите.

ГЕРБ-СДС води с крехка преднина. Техният резултат е 23.91 на сто от избирателите. С 23.66 процента втори са "Има такъв народ". Оттук нататък всеки преброен глас може да наклони везните в една или друга посока.

Третата парламентарна сила в 46-тото Народно събрание ще е БСП с резултат от 13.63 процента. Отново с малка разлика "Демократична България" заема четвъртата позиция със събрани 12.55 на сто от гласовете.

 

Свързани статии
Бойко Борисов: ГЕРБ ще предложи експертно правителство Бойко Борисов: Народът избра 67%а проатлантически партии, предлагаме преговори с всички Бойко в Бургас: Ако бяхме ние Северният обход щеше да е готов преди осем месеца (Видео) Още депутати може да напуснат Слави Трифонов Слави Трифонов няма да подкрепи кабинет с премиер Петков или Василев Тошко Йорданов: При Кирил Петков и при Бойко Борисов доминира Азът По-голямата част от българите приемат решението на Слави Трифонов като изнудване Проф. Радулов: Тошко Йорданов ни каза, че сме нищо, защото хората гласували за Слави, а не за нас Слави Трифонов: Нямам нищо общо с Ахмед Доган и не съм го виждал от много години Борисов: Вече нямаме никакви амбиции да се вкарваме в каквото и да е управление
Тагове
Избори 2021 ГЕРБ Има такъв народ
Коментари

Още от последните новини