Люта битка за всеки глас между ГЕРБ и ИТН за първото място в страната

Люта битка за всеки глас между ГЕРБ и ИТН за първото място в страната - E-Burgas.com

Драматична развръзка с изборния резултат. Последните данни на ЦИК от тази сутрин определят ГЕРБ-СДС като победител в изборите. Преброени са малко над 95 процента от протоколите.

ГЕРБ-СДС води с крехка преднина. Техният резултат е 23.91 на сто от избирателите. С 23.66 процента втори са "Има такъв народ". Оттук нататък всеки преброен глас може да наклони везните в една или друга посока.

Третата парламентарна сила в 46-тото Народно събрание ще е БСП с резултат от 13.63 процента. Отново с малка разлика "Демократична България" заема четвъртата позиция със събрани 12.55 на сто от гласовете.

 

Свързани статии
Борисов: Г-н Радев, Крим не е руски, а грубо окупиран Слави Трифонов призна, че ИТН ще подкрепи ПП Борисов гласувал за промяна на промяната Борисов: При лошия Бойко плащахте 70 лв. за ток цели десет години Проф. Герджиков: Не съм партиен кандидат, очаквам подкрепата на всички граждани СУ заключи: Петър Илиев е плагиатствал Радев призова Борисов да се кандидатира за президент ГЕРБ-СДС представиха проектокабинета си, почти няма промени СУ ще проверява плагиатствал ли е Петър Илиев Слави през 2015 година: Не ви ли изглежда нелепо да вляза в политиката? (видео)
Тагове
Избори 2021 ГЕРБ Има такъв народ
Коментари

Още от последните новини