Коледни концерти ще вдигат духа на бургазлии по празниците

Коледни концерти ще вдигат духа на бургазлии по празниците  - E-Burgas.com

Музиката е неизменна част от празничната атмосфера. Затова Община Бургас и партньори подготвят няколко малки концерта, които да ви развълнуват и усмихнат през следващите дни. Събитията ще се проведат по правилата на актуалните изисквания на здравните власти.

* На 16 декември, от 19 часа, в зрителна зала „Тончо Русев“ на Културен дом НХК, ще се проведе концерт на детски хор „Милка Стоева“ – „В ОЧАКВАНЕ НА КОЛЕДА“. Коледният дух е завладял отдавна сърцата на малките и големи певци в хора. Програмата, която те подготвят, носи неповторимото усещане за този светъл празник. Свежо настроение, веселие и радост придружават изпълненията на всички участници. Това и ще дарят тези певци на публиката - прекрасно преживяване с най-популярните коледни мелодии.

Вход свободен. На влизане ще се изисква представяне на зелен сертификат.

* На 19 декември, от 18.30 часа, ще се състои Коледен концерт на Бургаският духов оркестър, с диригент Анастас Камиларов. Мястото отново е Културен дом НХК. Оркестърът ще изпълни популярни коледни произведения.

Вход свободен. На влизане ще се изисква представяне на зелен сертификат.

* На 21 декември, от 17.00 часа, ще се проведе предколеден концерт на Бургаския духов оркестър край Елхата на пл. „Тройката“.

* На 23 декември ще свири група „Горещ пясък“. Това отново ще е при Елхата на пл. „Тройката“. Началният час пак е 17.00.

* На 25 декември, от 14.00 часа, ще се проведе коледен концерт на ПФА „Странджа“, с ръководител Марио Егов. Мястото е пл. „Атанас Сиреков“, пред Общината.

Свързани статии
Организират благотворителен концерт в подкрепа на малкия Илиян в Черноморец Нина Николина представя за първи път новите си песни на концерт в Бургас Кметът посрещна Янка Рупкина в Бургас Джаз величия с концерт в Бургас в края на април "Горещ пясък" радват бургазлии с безплатен концерт тази вечер Посрещаме Нова година с концерти в цялата страна Спектакъл на Стефан Диомов превзема ефира в първите часове на 2022 Ученици от СУ "Петко Росен" събраха средства за дом за стари хора с коледен базар Коледари гостуваха на последната сесия в поморийския съвет (Видео) Внуците на Панчо Владигров ще радват бургазлии с музката си на Флората
Тагове
концерт коледа
Коментари

Още от последните новини