Изненада! Лаура Кьовеши идва у нас утре

Изненада! Лаура Кьовеши идва у нас утре - E-Burgas.com

Шефът на Европейската прокуратура Лаура Кьовеши пристига утре в България. Това научи Фрог Нюз от дипломатически източници от Брюксел.

Още с пристигането си в късния следобед в четвъртък е предвидено тя да се срещне с правосъдния министър Янаки Стоилов. По програма има предвидена среща и с главния прокурор Иван Гешев. След това се очаква Кьовеши да води разговори и с прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет.

Очаква се шефът на Европрокуратурата да остане в България 48 часа.

Свързани статии
Служителите в Областна администрация Бургас са в протестна готовност заради ниските заплати Протест пред Съдебната палата Бургас против изграждането на фотоволтаична централа Бизнесът в Бургас с нови отличия за успехи Протест срещу изграждането на соларен парк Заповядайте на среща с журналиста – пътешественик Георги Милков и късометражно кино днес 4.10 Утре откриват VI Порт Прим Фест с изложба, вижте програмата и заповядайте Внимание, кинолюбители - Фестивал "Карантината" идва в Бургас от 4 до 6 октомври Протест срещу изграждането на фотоволтаични паркове Вкусът на Черноморието: Най-предпочитаните ресторанти в Бургас Протест на жители на няколко села от Община Средец затвори главен път Бургас - Средец (ВИДЕО)
Тагове
лаура кьовеши посещение прокуратура ес
Коментари

Още от последните новини