Изненада! Лаура Кьовеши идва у нас утре

Изненада! Лаура Кьовеши идва у нас утре - E-Burgas.com

Шефът на Европейската прокуратура Лаура Кьовеши пристига утре в България. Това научи Фрог Нюз от дипломатически източници от Брюксел.

Още с пристигането си в късния следобед в четвъртък е предвидено тя да се срещне с правосъдния министър Янаки Стоилов. По програма има предвидена среща и с главния прокурор Иван Гешев. След това се очаква Кьовеши да води разговори и с прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет.

Очаква се шефът на Европрокуратурата да остане в България 48 часа.

Свързани статии
Фитнесът на Флората вече е с нови уреди (Снимки) Туристическият бранш и правителството искат да разрешат кризата до 10 дни Ето какви мерки се взимат в опасния участък в Айтос още от днес Отново протест пред парламента В Несебър готови за старта на новата учебна година Спецпрокуратурата погна група за изнудване със заплахи и насилие И ресторантьорите в Бургас се вдигат на протест, няма да блокират кръстовища Имало силен сезон по Южното Черноморие, но само 40 дни Най-голямото училище в Несебър посреща учебната година с новоизграден кабинет Протестите на ресторантьорите продължават и днес
Тагове
лаура кьовеши посещение прокуратура ес
Коментари

Още от последните новини