Изненада! Лаура Кьовеши идва у нас утре

Изненада! Лаура Кьовеши идва у нас утре - E-Burgas.com

Шефът на Европейската прокуратура Лаура Кьовеши пристига утре в България. Това научи Фрог Нюз от дипломатически източници от Брюксел.

Още с пристигането си в късния следобед в четвъртък е предвидено тя да се срещне с правосъдния министър Янаки Стоилов. По програма има предвидена среща и с главния прокурор Иван Гешев. След това се очаква Кьовеши да води разговори и с прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет.

Очаква се шефът на Европрокуратурата да остане в България 48 часа.

Свързани статии
Една трета от обществените поръчки са с нарушения Нов безплатен паркинг в Несебър Бургаските тракийци не могат да се явят сами на избори, удрят рамо на „Възраждане“ Над 100 сигнала до Кьовеши само за седмица И в Несебър започнаха войната с кърлежите Представиха нови мерки в подкрепа на бизнеса и работещите МРРБ ще преразгледа спорния текст за уличната регулация и Наредбата за техническите паспорти на строежите Кабинетът представя нови стимули в подкрепа на бизнеса В Българи възстановяват нестинарството след годишно прекъсване заради пандемията Съдът върна официално Борислав Михайлов начело на БФС
Тагове
лаура кьовеши посещение прокуратура ес
Коментари

Още от последните новини