ИАРА отново налази бракониерите на Вая

ИАРА отново налази бракониерите на Вая - E-Burgas.com

През последните дни служители на сектор „РК“ Бургас към отдел РК Черно море извършиха няколко планирани проверки по вода и по бреговете на езеро Вая, съобщават от ИАРА.

От водите на язовира са извадени общо 600 м. мрежи и са освободени екземпляри риби от вида шаран и кефал. Наблюденията за спазване правилата за отговорен риболов и опазване на рибния ресурс продължават.

ИАРА призовава гражданите, забелязали нередности или със съмнения за извършване на нерегламентиран риболов да сигнализират на телефон 112.

Свързани статии
Дариха половин тон риба на Социалния патронаж в БургасНаглост! Ето поредните бракониерски набези на Мандра (Снимки)Инспектори на ИАРА отмъкнаха лодката на бракониериИАРА дари конфискувана риба за социалния патронаж в КаменоОткриха над 3 км бракониерски мрежи с близо четвърт тон риба на МандраЧетвърт тон бракониерска риба подсилва кухнята на социалния патронаж в КаменоИзвадиха над километър бракониерски мрежи от Мандра, рибата отива в зоопарка в Айтос (Снимки)Орнитолози и доброволци преброиха 298 къдроглави пеликани в Бургас (Снимки)Доброволци и администрация чистиха бреговете около Бургас от боклуци (Снимки)Иззеха лодка и мрежи на бракониери от водоем в Руенско
Тагове
ИАРА бракониери вая риболов
Коментари

Още от последните новини