ИАРА отново налази бракониерите на Вая

ИАРА отново налази бракониерите на Вая - E-Burgas.com

През последните дни служители на сектор „РК“ Бургас към отдел РК Черно море извършиха няколко планирани проверки по вода и по бреговете на езеро Вая, съобщават от ИАРА.

От водите на язовира са извадени общо 600 м. мрежи и са освободени екземпляри риби от вида шаран и кефал. Наблюденията за спазване правилата за отговорен риболов и опазване на рибния ресурс продължават.

ИАРА призовава гражданите, забелязали нередности или със съмнения за извършване на нерегламентиран риболов да сигнализират на телефон 112.

Свързани статии
Бургаско сдружение и ИАРА зарибиха Вая с шаран, толстолоб и каракуда Валентин Люцканов загря за водите на Тунис с нови успехи у нас Рекорден брой харпунджии се събраха на турнир в Несебър ИАРА ще изследва запасите на черноморски видове риби и рапан Точният харпун на Вальо Люцканов донесе в Бургас купата от Шабла Заместник-министър Момчил Неков: В следващия програмен период ИАРА ще получи 35 млн. лв. за контрол и събиране на данни Горски задържаха 60 кубика незаконна дървесина Генералният директор на ГД „Морско дело и рибарство“ към ЕК Чарлина Вичева проведе работни срещи в Бургас ИАРА проведе акция срещу траленето в Свети Влас (Снимки) Инспектори на ИАРА с акции по язовири из цялата страна
Тагове
ИАРА бракониери вая риболов
Коментари

Още от последните новини