ИАРА отново налази бракониерите на Вая

ИАРА отново налази бракониерите на Вая - E-Burgas.com

През последните дни служители на сектор „РК“ Бургас към отдел РК Черно море извършиха няколко планирани проверки по вода и по бреговете на езеро Вая, съобщават от ИАРА.

От водите на язовира са извадени общо 600 м. мрежи и са освободени екземпляри риби от вида шаран и кефал. Наблюденията за спазване правилата за отговорен риболов и опазване на рибния ресурс продължават.

ИАРА призовава гражданите, забелязали нередности или със съмнения за извършване на нерегламентиран риболов да сигнализират на телефон 112.

Свързани статии
Иззеха лодка и мрежи на бракониери от водоем в Руенско Добър старт на сезона за подводните риболовци в Несебър (Снимки) Граждани и институции чистиха Вая и Атанасовското езеро ИАРА с масирани проверки във водоемите в Бургаско Спипаха бракониерски мрежи с калкан във Варненско Конфискуваха 200 кг риба, уловена незаконно в Бургаско ИАРА конфискува близо 200 кг незаконно уловен калкан Кметът Димитър Николов към рибарите: Бъдете активни, за да привлечем повече евросредства Изнудвачът от ИАРА остава в ареста Пандемията не спира бракониерите на калкан
Тагове
ИАРА бракониери вая риболов
Коментари

Още от последните новини