И днес ще протестират на кръговото за София, избягвайте този маршрут следобед

И днес ще протестират на кръговото за София, избягвайте този маршрут следобед - E-Burgas.com

В Община Бургас постъпи уведомление, че от 16.00 часа днес на кръговото кръстовище между бул. „Транспортна“, път Е773 , ул. “Професор Яким Якимов“ и бул. „Стефан Стамболов“ ще се проведе митинг.

Митингът ще е в платната на всички упоменати улици, като по този начин ще се блокира движението във всички посоки на ключовото кръстовище. Проявата е заявена от Сдружение на заведенията в България и като мотив са посочени предвижданите ограничителни мерки срещу бизнеса, които застрашават поминъка и икономическото благосъстояние на гражданите.

Митингът ще се проведе между 16.00 и 18.00 часа, като приблизителният брой участници ще е между 1000 и 6000 души, според организаторите. Участниците в протеста са уведомили, че ще ползват плкати, лозунги и озвучителна техника.

"Избягвайте този маршрут в посочения период", зоват от общината.

Свързани статии
Служителите в Областна администрация Бургас са в протестна готовност заради ниските заплати Протест пред Съдебната палата Бургас против изграждането на фотоволтаична централа Протест срещу изграждането на соларен парк Протест срещу изграждането на фотоволтаични паркове Протест на жители на няколко села от Община Средец затвори главен път Бургас - Средец (ВИДЕО) Протест затваря пътя Бургас - Средец Служители на АПИ излизат на протест Служителите на МВнР започват стачка Протестират срещу хартиената бюлетина в Бургас Украински бежанци протестират срещу преместването в държавни бази
Тагове
протест блокада кръгово
Коментари

Още от последните новини