Дядо Коледа дойде в Несебър (Снимки)

Дядо Коледа дойде в Несебър (Снимки) - E-Burgas.com
Снимки община Несебър

Колко може да бъде вълнуваща една случайна среща с Дядо Коледа? На този въпрос успяха да отговорят от Сдружението на занаятчиите и творците – Несебър.

За да зарадва малките участници в творческия кръжок “Аз и мама“, ръководството на сдружението реши да организира за децата среща с Дядо Коледа. Родителите също прегърнаха идеята и съдействаха за осъществяването на едно по-различно мероприятие.

Така белобрадият старец срещна „случайно” 42 деца на различни обществени места: по улиците, пред къщи, по парковете, и им раздаде подаръци и лакомства. Емоциите на малчуганите – радостта, усмивките и вълненията, бяха заснети от професионален фотограф. За всички възрастни, присъстващи на срещите, бе истинска удоволствие да подарят частица коледно вълшебство на най-малките. Лакомствата, които децата получиха, бяха подарък от Сдружението.

Противоепидемичните мерки бяха спазени и всички срещи бяха организирани на открито, в присъствието на ограничен брой хора, успокоиха от общината.

Галерия
Свързани статии
Обявяват прием в три паралелки след завършен 7 клас в Несебър В Несебър вече ще могат да спортуват и през нощта Вятърът стовари част от покрива на блок върху улица в Несебър Община Несебър прие бюджет от 65,2 млн. лв. за 2021, ясни са и приоритетите Несебър отличи най-добрите си спортисти за 2020 Затварят възлова улица в Несебър, за да сменят стълбове Ученици от Свети Влас дариха над 1300 лв. за нова линейка в Бургас Гърци и българи изследват и картографират дъното около Несебър В Несебър предвиждат отстъпки за хотелиерите в Слънчев бряг Преобразиха детска площадка в Несебър
Тагове
несебър дядо коледа
Коментари

Още от последните новини