Дядо Коледа дойде в Несебър (Снимки)

Дядо Коледа дойде в Несебър (Снимки) - E-Burgas.com
Снимки община Несебър

Колко може да бъде вълнуваща една случайна среща с Дядо Коледа? На този въпрос успяха да отговорят от Сдружението на занаятчиите и творците – Несебър.

За да зарадва малките участници в творческия кръжок “Аз и мама“, ръководството на сдружението реши да организира за децата среща с Дядо Коледа. Родителите също прегърнаха идеята и съдействаха за осъществяването на едно по-различно мероприятие.

Така белобрадият старец срещна „случайно” 42 деца на различни обществени места: по улиците, пред къщи, по парковете, и им раздаде подаръци и лакомства. Емоциите на малчуганите – радостта, усмивките и вълненията, бяха заснети от професионален фотограф. За всички възрастни, присъстващи на срещите, бе истинска удоволствие да подарят частица коледно вълшебство на най-малките. Лакомствата, които децата получиха, бяха подарък от Сдружението.

Противоепидемичните мерки бяха спазени и всички срещи бяха организирани на открито, в присъствието на ограничен брой хора, успокоиха от общината.

Галерия
Свързани статии
Ловци изкопали дюните в Несебър, искали да прекратят достъпа на АТВ-та в района Неизвестни унищожиха част от дюните на плаж в Несебър Николай Димитров: Нека запазим чистотата на мислите и действията си Дядо Коледа посети бургаските украинчета (Снимки) Дядо Коледа идва в Созопол на 25 декември Несебър застрашен да отпадне от ЮНЕСКО В Несебър започват нов еко проект край Кошарица Три добермана нападнаха жена и кучето й в Несебър Тон и половина електронни отпадъци сърбаха в есенна кампания в Несебър И Несебър ще се бори срещу замърсяването на въздуха от битовото отопление
Тагове
несебър дядо коледа
Коментари

Още от последните новини