Движението по Северния обход започва от понеделник

Движението по Северния обход започва от понеделник - E-Burgas.com

Във връзка с изпълнявания от АПИ проект: Обходен път на гр. Бургас - от км. 230+700 на път I-9 Сарафово-Бургас до км. 493+550 на път I-6 Ветрен-Бургас и локални платна, предстои демонтаж на стария селскостопански надлез в обхвата на новоизградената детелина на път I-6 Ветрен-Бургас.

Това ще се случи от 10:00 ч. на 10.10.2022 г. (понеделник) до 16:00 ч. на 20.10.2022 г. (четвъртък). За този период се въвежда променена временна пътна организация в района, като движението на МПС ще се осъществява по новоизградените платна в двете посоки.

Свързани статии
Бойко в Бургас: Ако бяхме ние Северният обход щеше да е готов преди осем месеца (Видео) Приеха Северения обход на Айтос като обект с регионално значение Затварят едното платно от Ветрен следващата седмица заради Северния обход Борисов в Бургас: След 10 години около Северния обход ще има нови квартали Напредва изграждането на Северния обход на Бургас, вижте откъде ще минава трасето (снимки) Димитър Николов: Дойде време за изграждането на Северния обход и пълното извеждане на трафика извън града Отварят офертите за изграждането на Северния обход АПИ обяви още една поръчка за Северния обход на Бургас Бургас прехвърли на държавата имотите по трасето на Северния обход Бойко Борисов: Ще направим голяма добрина за трафика в Бургас (видео)
Тагове
северен обход
Коментари

Още от последните новини