Два ключови пътни ремонта приключват в Бургас до края на седмицата

Два ключови пътни ремонта приключват в Бургас до края на седмицата - E-Burgas.com

До края на седмицата ще е обновен и най-лошият участък от ул. "Ленко" в "Меден рудник"

Пътният участък при изхода на Бургас към Средец ще е преасфалтиран и свободно проходим от утре. С години настилката там се деформираше и ставаше на коловози. Причината се оказа аварирала тръба. Тази есен беше направена по-стабилна подложка на пътя, ВиК инфраструктурата е подменена с нова, изградена е нова канавка. Подземните работи приключиха и в момента се полага износващият пласт нов асфалт отгоре.

От това място машините и работниците се местят по възложение на Община Бургас на ул. "Ленко" в к-с "Меден рудник". До края на седмицата ще бъде асфалтиран най-лошият й участък, който много пречеше на движението в района. Той е с дължина около 60 метра.

Галерия
Свързани статии
Обстановката към този час: Вижте къде движението е ограничено Опесъчават пътищата около Поморие, няма непроходими участъци в общината Сняг в цялата страна, пътищата засега са проходими Пътищата у нас навсякъде са проходими, 260 снегорина са "на крак" Затварят централна бургаска улица заради ремонт Безкрайните ремонти на "Тракия" продължават и днес АПИ и МВР предупреждават за влошаване на времето, 200 снегорина ще чистят пътищата Етнографският музей затваря врати заради ремонт Над 500 машини чистят пътищата в страната Два пътя остават затврени в Созопол
Тагове
ремонт път
Коментари

Още от последните новини