Джип умишлено преминал през крака на полицай на път за Рилските езера

Джип умишлено преминал през крака на полицай на път за Рилските езера - E-Burgas.com
Архив NOVA

Джип е преминал през крака на полицай, охраняващ пътя за Седемте рилски езера, съобщиха от прокуратурата. В ранните часове днес служители на Охранителна и Икономическа полиция, както и на ДАИ, са започнали проверки за осъществяването на нерегламентирани превози с джипове на туристи на територията Национален парк „Рила“.

В хода на проверката шофьор на едно от МПС-та е преминал през крака на полицейски служител. В Районна прокуратура – Дупница е образувано досъдебно производство за това, че шофьор на МПС умишлено е преминал през крака на полицейски служител.

 
Свързани статии
Заведения на война с мерките срещу ковид: Не допускат проверяващи вътре Започват проверки за липса на лекарства в болниците и аптеките Родните горски с призив: Не купувайте незаконна дървесина! Не бъдете част от проблема! Горските се отчетоха с 7500 проверки и 115 акта за седмица Жандармерия и полиция не "трогна" джипките на Рила, продължават да качват до лифтовете Борисов: Предстои най-тежката година и половина, подготвяме план за излизане от кризата Заведения с доставки до дома лъжат с ДДС, НАП подхваща тарикатите Експерти предупреждават: Масовият туризъм на Седемте рилски езера съсипва природата Напук на забраната - джиповете продължават да катерят Рила Горските погват ловците в навечерието на новия сезон
Тагове
джип рилски езера проверки
Коментари

Още от последните новини