Депутатите обсъждат петия вот на недоверие срещу правителството

Депутатите обсъждат петия вот на недоверие срещу правителството - E-Burgas.com
Канал 3

Малко преди 7 часа тази сутрин протестиращи се събраха пред Народното събрание. Те настояват на оставка на правителството, на главния прокурор, както и за предсрочни парламентарни избори.

Пространството около служебния вход на Народното събрание е отцепено. Полицаи следят за това до сградата да се допускат само работещите в институцията или в близката сграда на БАН.

Народните представители влизат безпрепятствено в сградата на парламента.

Пред камерата на NOVA депутатът от БСП Крум Зарков изрази надежда, че вотът ще бъде успешен. Тома Биков от ГЕРБ пък коментира, че най-вероятно това правителство ще завърши мандата си, без да има смяна на премиера.

Свързани статии
Ресторантьорският бизнес в Бургас със седем искания към властта Таксиджии излизат на национален протест Васил Инджов: Всички трасета за камиони работят на "Капитан Андреево" Депутатите решават за четири ваксини срещи ковид Стачка на превозвачи блокира междуградския транспорт Протестиращи срещу правителството отново блокираха движението в София Манолова: Оставки за депутатите отменили детските надбавки Автоинструктори, студенти и полицаи излизат на протести днес Фалстарт в парламента: Липса на кворум отложи заседанието Полицаи от Варна и Бургас излизат на протест
Тагове
вот на недоверие парламент оставка протест
Коментари

Още от последните новини