Депутатите обсъждат петия вот на недоверие срещу правителството

Депутатите обсъждат петия вот на недоверие срещу правителството - E-Burgas.com
Канал 3

Малко преди 7 часа тази сутрин протестиращи се събраха пред Народното събрание. Те настояват на оставка на правителството, на главния прокурор, както и за предсрочни парламентарни избори.

Пространството около служебния вход на Народното събрание е отцепено. Полицаи следят за това до сградата да се допускат само работещите в институцията или в близката сграда на БАН.

Народните представители влизат безпрепятствено в сградата на парламента.

Пред камерата на NOVA депутатът от БСП Крум Зарков изрази надежда, че вотът ще бъде успешен. Тома Биков от ГЕРБ пък коментира, че най-вероятно това правителство ще завърши мандата си, без да има смяна на премиера.

Свързани статии
Служителите в Областна администрация Бургас са в протестна готовност заради ниските заплати Протест пред Съдебната палата Бургас против изграждането на фотоволтаична централа Протест срещу изграждането на соларен парк Протест срещу изграждането на фотоволтаични паркове Протест на жители на няколко села от Община Средец затвори главен път Бургас - Средец (ВИДЕО) Протест затваря пътя Бургас - Средец Служители на АПИ излизат на протест Свикват извънредно заседание на парламента на 6 декември Служителите на МВнР започват стачка Протестират срещу хартиената бюлетина в Бургас
Тагове
вот на недоверие парламент оставка протест
Коментари

Още от последните новини