Дариха 140 кг риба в дома за деца с увреждания в Атия

Дариха 140 кг риба в дома за деца с увреждания в Атия  - E-Burgas.com

Над 140 кг каракуда бе дарена в дома за деца с увреждания в созополското село Атия от ИАРА. Рибата е конфискувана от бракониери на Мандра, за които било сигнализирано на тел 112 в Агенцията.

Екипи на ИАРА извършили проверка на посоченото място в сигнала място. Установени са незаконно поставени 20 бр. мрежи с обща дължина 1000 м. и улов в тях на риба от вида сребриста каракуда. Мрежите са иззети, а рибата 140 кг. е дарена на дома.

Свързани статии
Продължават проверките на ИАРА в региона Нови нарушения откриха инспекторите на ИАРА при проверки в страната Откриха незаконни трофеи и дърва за огрев при акция в Приморско (Снимки) ИАРА с нов удар по бургаските бракониери, унищожиха 600 м мрежи на Мандра Затвориха врменно пътят между Росен и Атия Горски задържаха 60 кубика незаконна дървесина Екшън с бракониери в Бургас, зарязаха си колата и избягаха от полицията (Снимки) Хиляди проверки и стотици актове на Агенцията по горите само за два дни ИАРА вгорчи бракониерите, зарадва обитателите в зоопарка в Айтос Бракониерите на Мандра понесоха нов удар
Тагове
атия бракониери
Коментари

Още от последните новини