Дариха 140 кг риба в дома за деца с увреждания в Атия

Дариха 140 кг риба в дома за деца с увреждания в Атия - E-Burgas.com

Над 140 кг каракуда бе дарена в дома за деца с увреждания в созополското село Атия от ИАРА. Рибата е конфискувана от бракониери на Мандра, за които било сигнализирано на тел 112 в Агенцията.

Екипи на ИАРА извършили проверка на посоченото място в сигнала място. Установени са незаконно поставени 20 бр. мрежи с обща дължина 1000 м. и улов в тях на риба от вида сребриста каракуда. Мрежите са иззети, а рибата 140 кг. е дарена на дома.

Свързани статии
Паякът вдигна бракониерска лодка в МандраДив екшън край Мандра! Инспектори и гранични полицаи преследваха бракониери до Дебелт (Снимки)Бракониерска таранка ще нахрани бедните в КаменоИАРА подкара бракониерите в Бургас с четири акта за ден (Снимки)Конфискуваха две щайги риба на бургазлия, даряват ги на социалната кухня (Снимки)Близки и приятели на загиналия на кръстовището на Атия Костадин ще почетат паметта му Наглост! Ето поредните бракониерски набези на Мандра (Снимки)Инспектори на ИАРА отмъкнаха лодката на бракониериИАРА дари конфискувана риба за социалния патронаж в КаменоНови компютри и таблети за децата с увреждания в Атия
Тагове
атия бракониери
Коментари

Още от последните новини