Чейнчаджията, който обра работодателя си и яде бой от приятели, ще стои в ареста

Чейнчаджията, който обра работодателя си и яде бой от приятели, ще стои в ареста - E-Burgas.com
Снимка Флагман

След внесено искане на Районна прокуратура Бургас, съдът задържа под стража  М.А за кражбата на 10 767 лв. от чейндж бюро в Слънчев бряг.

По данни на прокуратурата от 16 до 18 юли, мъжът, който е работил като валутен касиер, е осъществявал престъплението.

Припомняме, че след осъщественото престъпление, той отпрашил с приятели към Бургас, но по пътя бил бит и изхвърлен от автомобила. По-късно групата бе заловена на входа на Бургас.

Според наблюдаващия прокурор, по делото е налице обосновано предположение затова,  че обвиняемият  е  извършил  тежките  умишлени  деяния, в които е обвинен,  както и че съществува реална опасност същият да се укрие  или да извърши  ново престъпление.

Съдът прие аргументите на прокурора и наложи на обвиняемия мярка за неотклонение  „Задържане под стража“.

Определението на съда може да бъде обжалвано на 26 юли в Бургас.

Свързани статии
Арестуваха трима гранични полицаи край Малко Търново Внучка обра баба си в руенско село Задържаха под стража поморийски дилър, стар познайник на полицията Нов удар на "Капитан Андреево": Митничари откриха 430 000 лв. валута, скрита в два тира Наглец задигна колело от стоянката пред общината (Видео) Оставиха в ареста популярен сводник по Южното Черноморие Разследването срещу Борисов е за ощетяване на бюджета с 556 млн. лв. Президентът: Справедливостта не е възтържествувала, докато не се произнесе съдът Борисов прекара нощта в ГДНП, бил задържан не заради еврофондове, а по сигнал на БОЕЦ Адв. Екимджиев: Ако МВР действаше стандартно, Борисов можеше вече да е в Дубай или Сърбия
Тагове
чейндж арест стража кражба валута
Коментари

Още от последните новини