Наглец задигна колело от стоянката пред общината (Видео)

Наглец задигна колело от стоянката пред общината (Видео) - E-Burgas.com

Изключително нахална и дръзка кражба се случи вчера – 29 юни, посред бял ден. Около 10.45 часа мъж задигна велосипед на едно от най-оживените места в целия град – велостоянката до сградата на Община Бургас.

След като собственикът на велосипеда установява кражбата му, подава сигнал до Община Бургас за преглеждане на кадри от камерите, монтирани върху фасадата на основната й сграда. От тях ясно се вижда фигурата на крадеца.

Той е дегизиран с камуфлажна широкопола шапка и слънчеви очила, като известно време преди посегателството, е в района на велостоянката и оглежда добре мястото, явно изчаквайки удобен момент.

Сигнал за наглата кражба е подаден веднага в Първо Районно управление - Бургас.

Призоваваме всеки, който познава мъжа от кадрите и иска да съдейства на полицията да го залови, да се обади в Първо РУП-Бургас или на тел.: 112.

 

Свързани статии
Внучка обра баба си в руенско село Влак блъсна велосипедист край Полски Тръмбеш Деца откраднаха и потрошиха лаптопи в селско училище в Камено Бургазлия написа ПИН-а върху дебитната си карта, по-късно установи лиспата на 4,5 бона Посегнаха и на онкоболните: Източиха 200 хил.лв. от болница в Благоевград За по-малко от 24 часа заловиха айтоски криминогени, откраднали автомобил Съдът безмилостен към двамата "душмани" на възрастна жена в Съединение 52-годишна жена излъга млад мъж при продажба на спалня Заловиха автоджамбази, откраднали и продали микробус за 1 200 лв. Велосипедист потроши възрастна пешеходка в Бургас
Тагове
кражба велосипед
Коментари

Още от последните новини