Бургазлия преби жена си пред децата си на улицата

Бургазлия преби жена си пред децата си на улицата - E-Burgas.com

Изключително грозен инцидент се е случил в района на бл. 126 в ж.к. „Изгрев“, където жена станала жертва на юмруците на собствения си съпруг. Това се случило пред погледа на двете им деца привечер, преди два дни.

Пред очите на свидетели 40-годишният съпруг съборил на земята жена си и започнал да я налага с удари в областта на лицето и тялото.

29-годишен младеж се намесил като се опитал да защити жената, но се стигнало до бой между двамата мъже. В резултат на това насилникът получил фрактура на челюста.

Работата по случая продължава от служители на Пето Районно управление - Бургас.

Свързани статии
Пребиха ученик заради момиче в София, нападателите си направили клип Варненка с важно послание към всички жени - жертви на домашно насилие Първокласник е бил 5 дни в кома след побой Страшилището на Световрачене отново е освободен от ареста Венци Боксьора, който изтормози Световрачене, ще се сблъска с по-висши прокурори Спецпрокуратурата погна група за изнудване със заплахи и насилие Мъж е със счупена челюст след бой в Поморие И омбудсманът пледира полицейските насилници да бъдат наказани Младен Маринов ще съди всеки, който твърди, че е укривал данни за престъпление Прокуратурата взе боя под колоните на МС под специален надзор (Видео)
Тагове
побой насилие
Коментари

Още от последните новини