Бургазлия преби жена си пред децата си на улицата

Бургазлия преби жена си пред децата си на улицата - E-Burgas.com

Изключително грозен инцидент се е случил в района на бл. 126 в ж.к. „Изгрев“, където жена станала жертва на юмруците на собствения си съпруг. Това се случило пред погледа на двете им деца привечер, преди два дни.

Пред очите на свидетели 40-годишният съпруг съборил на земята жена си и започнал да я налага с удари в областта на лицето и тялото.

29-годишен младеж се намесил като се опитал да защити жената, но се стигнало до бой между двамата мъже. В резултат на това насилникът получил фрактура на челюста.

Работата по случая продължава от служители на Пето Районно управление - Бургас.

Свързани статии
Пребиха спешен медик пред дома му във Враца Създават спецзвено за престъпления срещу животните и природата Отново насилие над медик: Пациент удари медицинска сестра докато му помага Държавна агенция за закрила на детето се самосезира по случай с насилие между деца Десетина души нахлуха в болница, за да се саморазправят с лекар Заседават по делото на опасен рецидивист опитал да убие жена Арестуваха мъжа нападал жени в центъра на Бургас Мъж напада жени без причина в центъра на Бургас (Видео) Задържаха под стража мъж пребил жена си в Несебър Младеж отиде на гости при приятел в Камено и му изби зъбите
Тагове
побой насилие
Коментари

Още от последните новини