Заседават по делото на опасен рецидивист опитал да убие жена

Заседават по делото на опасен рецидивист опитал да убие жена - E-Burgas.com

Съдебни пледоарии ще бъдат проведени в Окръжния съд по дело за причиняване на телесни повреди и опит за убийство, по което подсъдим е Илко Т. Заседанието е насрочено за утре в 10.00 часа.

От съда припомнят, че Илко е обвиняем за това, че в периода 18.06.2017 г. - 28.06.2017 г., в условията на опасен рецидив, на неустановени точно места и дни в Несебър и Приморско, в условията на продължавано престъпление, причинил с особена жестокост три средни телесни повреди на жена с инициали М. С. Той и е нанесъл множество силни удари с ръце, крака и други неустановени метални и дървени предмети.

Илко е обвиняем и за това, че сутринта на 29 юни 2017., в гориста местност на неустановено място в община Средец, при съвкупност с деянието по т. 1, в условията на опасен рецидив, направил опит умишлено да умъртви същата жена, като я удрял с дърво по главата и тялото.

Пострадалата е с постоянно общо разстройство на здравето, опасно за живота, в резултат от получените наранявания. От съда отчитат, че деянието е останало недовършено по независещи от дееца причини (на пострадалата е била оказана спешна медицинска помощ). Илко е действал с особена жестокост и по особено мъчителен за жертвата си начин.

Свързани статии
Пребиха спешен медик пред дома му във Враца Млад мъж скочи от Аспаруховия мост Експерт по национална сигурност: Насилието на границата ескалира! Задържаха под стража обвиняемият за убийството в Слънчев бряг 17 години затвор за убиеца на украинка в Слънчев бряг Десетина души нахлуха в болница, за да се саморазправят с лекар Убиха 60-годишен мъж в Дупница, задържани са двама непълнолетни 17 години затвор за британец убил баща си в ямболско село Започна делото за брутално убийство в село Терзийско Арестуваха мъжа нападал жени в центъра на Бургас
Тагове
побой убийство
Коментари

Още от последните новини