Мъж напада жени без причина в центъра на Бургас (Видео)

Мъж напада жени без причина в центъра на Бургас (Видео) - E-Burgas.com

Благодарение на видеонаблюдението и с участието на общински инспектори от дирекция УКОРС, бе установен и задържан социопат, който днес нападна физически посред бял ден неустановен брой жени в центъра на град Бургас, на главната улица. Знае се за най-малко две, които са удряни с ръце и крака. Други две момичета заявиха, че ги е плюл и обиждал. Всички казват, че не познават бияча. Твърде възможно е да има и други пострадали.

Община Бургас препоръчва на всички потърпевши и свидетели на грозните посегателства да се обадят на 112, за да разберат как могат да помогнат за осъждането на извършителя. Самият той вече е предаден на Полицията. Предстои да бъде установено защо е извършил това и дали е психически здрав.

 

Свързани статии
Пребиха спешен медик пред дома му във Враца Десетина души нахлуха в болница, за да се саморазправят с лекар Заседават по делото на опасен рецидивист опитал да убие жена Арестуваха мъжа нападал жени в центъра на Бургас Задържаха под стража мъж пребил жена си в Несебър Младеж отиде на гости при приятел в Камено и му изби зъбите Жестокост! Пребиха и запалиха с бензин мъж във Видин Бургаски депутат: Нужни са нови мерки срещу насилието сред учениците Пребиха ученик заради момиче в София, нападателите си направили клип Бургазлия преби жена си пред децата си на улицата
Тагове
бияч побой
Коментари

Още от последните новини